golf cafe

Sıfır Aldığım arabanın plakasında , 2013e ait km bilgisi çıkıyor

Bugün plakayı seçtik , plakayı seçtikten sonra ruhsata işlendi vs.

Ama plakayı sorgulatınca 5664e ,

24/07/2013 tarihinde 73096km yazısı çıkıyor .

Ne yapmam lazım?

Bana söylenen de , istanbulda çoğu plaka çıkma olduğu için böyle oluyormuş.

Bunu nerden ne şekilde sildirebilirim ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

DrMobile dedi:
Sıfır Aldığım arabanın plakasında , 2013e ait km bilgisi çıkıyor

Bugün plakayı seçtik , plakayı seçtikten sonra ruhsata işlendi vs.

Ama plakayı sorgulatınca 5664e ,

24/07/2013 tarihinde 73096km yazısı çıkıyor .

Ne yapmam lazım?

Bana söylenen de , istanbulda çoğu plaka çıkma olduğu için böyle oluyormuş.

Bunu nerden ne şekilde sildirebilirim ?
Ruhsatınızın üzerinde bulunan seri numarası veya aracınızın şasi numarasıyla sorgulatılması halinde aracın yeni tescil edildiği anlaşılacaktır. Emniyetten düzeltilmesini isteyin.

Bu kayıtlar sizin aracınıza göre düzenlenecektir bir sorun çıkarsa merak etmeyin.

Arkadaslar bız bayıden aracı alırken sadece gecıcı tescıl belgesı aldım...Ruhsattaki 2 yaprak nushada kargolanacak dı mı? ya da gıdıp ılce emnıyetten mı alacagız? ıkıncı el satısta 1 nusha gelıyor,sıfır olunca 2 dı mı?

aryacg dedi:
Arkadaslar bız bayıden aracı alırken sadece gecıcı tescıl belgesı aldım...Ruhsattaki 2 yaprak nushada kargolanacak dı mı? ya da gıdıp ılce emnıyetten mı alacagız? ıkıncı el satısta 1 nusha gelıyor,sıfır olunca 2 dı mı?
Aldığınız geçici tescil belgesi Bir ay süre ile geçerlidir. Belli bir süre içerisinde almadığınız taktirde adresinize kargolanır. Bu evrak elinize geçtiğinde geçerliliğini yitirir.

Bağlı bulunduğunuz İlçe Trafik Tescil Büro amirliğine başvurarak teslim alabilirsiniz. 15 dakika sürmez.

Ben postayı bekleyemedim gidip kendim aldım.

İki yaprak.

Birisi araç muayene diğeri araç tescil

Baktım da forum ne kadar da güzel bir hal almış.. Maşaallah...

Bu arada yüksek çözünürlüklü fotoğraf yükleme mümkün hale geldi mi, gelmediyse yakın bir zamanda mümkün müdür?

Navfree dedi:
Bu arada yüksek çözünürlüklü fotoğraf yükleme mümkün hale geldi mi, gelmediyse yakın bir zamanda mümkün müdür?
Geldi hocam bir deneyin isterseniz

Sevgili golf sever arkadaşlar

Öncelikle forumun açılışında emeği olan bütün yöneticilere ve forumda bulunan forumdaşlara burada bulundukları için teşekkürü bir borç biliyorum. Malum olaylardan sonra bir sel gibi DH. den buraya akan arkadaşların da golf sevgisine ve öğrenme aşklarına gıpta ile baktığımı söylemeden geçemeyeceğim.

Forumun açıldığını duyunca ilk gelenlerden biriyim sanırım. Bu sebeple forumun gelişimini daha iyi takip edebildim. İlk zamanlara nazaran daha iyi bir forum ara yüzüne sahibiz ama renkli ulaşım kutucukları. tamamen türkçe ara yüz gibi ufak tefek meselelerde hallolunca son derece kullanışlı bir forum arayüzüne sahip olacağını düşünüyorum. (web sitesi tasarımından anlamam fakat bir sitenin kurulum planlamasında bulundum)

Trabzon'da yaşıyorum ve ben de bir eğitimciyim. İdareci olduğum için gün içinde sıksık forumu takip ediyorum. 15 Gün öncesine kadar DH de leon sayfasını sürekli takip ediyordum.Yaşadığım bazı olumsuzluklar sonucu seat leon araçtan vaz geçip golf e yöneldim. Leon da beni cezbeden dış görünüş ve donanıma göre fiyatının uygun olmasıydı. Oysa bende golf aşkı daha eskiydi ve leon dan vazgeçince hemen golfe döndüm.

Şu an aracım gemiye yükleniyor ve bana söylenen haziran başı teslim alacağım yönünde. Aracı alınca ekranın çevresine (piano black kısımlara) şeffaf filim çekmeyi düşünüyorum. Aynı şekilde 5" ekranada çizilmez filim kaplatsam diyorum. Sizler bu konuda ne tavsiye edersiniz?

yenerhoca hocam ekrana cam filmi bu arabaya takacağınız son şey olsun :)

Geri
Üst Alt