mrvolkan dedi:mrblar
axesse 9 taksit vade farkı yokmus
yarın alayım ben o zaman
hocam aslında burası sadece golf forumu, böyle düşünürsek gerçekten çok iyi rakamlar. s=flagOrhan Hoca dedi:yaklaşık 4 ayda 1.130.000 sayfa gösterimimiz var. 318 üye olduk. bugün ayrıca çevrimiçi rekorumuzu kırdık 70 üye ile.
teşekkürler arkadaşlar. iyiki varsınız. ' s=drunkard
Değerli Eren Kardeşim;fcsrn dedi:Ailenin diğer aracı Focus için fikrinizi almak istiyorum Abilerim, tamponlarda bolca çizik var (bazıları derin sadece boyayla gidecek gibi değil), tamponların durumunu altta resim olarak atıyorum, dün burda ki bi ustadan fiyat aldık daha önce de cliomuzu yaptırmıştık işçilik felan gayet güzel ustanın,
Ön arka tampon boyanacak, araca komple pasta cila atılacak ardından boya koruma yapılacak birde benim vurduğum yeri vakumla çekip düzeltecek, bu işlemler için toplam 1200TL fiyat verdi
İnternette de tampon fiyatlarına baktım orjinalleri 650Tl iken İthal(yan sanayi) 150Tl, acaba dedik ithal tampon alıp boyatsak(boyasız geliyor çünkü ham haliyle) bu çıkan tamponları da saklasak satarken alıcıya gösteririz bundan dolayı değiştirdik diye, bu şekilde de fiyat; ön ithal 150+arka ithal 280=430Tl sırf tamponlar bi de boyanması ve pasta cila boya korumada eklenince 1000Tl yi bulur heralde
Sizce nasıl yapalım, fikirleriniz nedir, sağolun şimdiden
(Ön tarafa kırmızı şeriti bugün çektim onun hakkında da fikirlerinizi alabilirim )
Taş sıçramasından kaynaklı bolca boya atması mevcut ön tarafta
Hocam kaskoda mini onarım hakları mevcut. Bunlar kasko bozmaz. Çizik olan bölgeleri boyar göçügu de yaparlar. Bir görüşün derim. Hakkınız sonuçta.fcsrn dedi:@yusuf Kasko var Abi, ama kaskodan yaptıracağını sanmam babamın, söyleyim ben yine de, sağol
@erkanwrc Bu ihtimalleri hiç düşünmemiştim, sağolun Hocam, peki aklıma gelmişken onu da soruyum hazır, arka tampona park sensörü için delik delsek ufak dokunmalarda tampon o deliklerin yanında sağından solundan patlama yapar mı sizce
Aynen ben de öyle biliyorum.Hangi markalarmış çağıran hiç böyle birşey duymadım.Rutin böyle birşey olduğunu sanmıyorum,bazı müşterilerin kendi hassasiyetleri olsa gerek.yusuf dedi:@CMasteR
15.000km az bile hocam. Avrupa da bu rakamlar çok daha yüksek. Bmw 3.20 ülkemizde bile 30.000km yada yılda 1.
Hocam toyota falan 1000 km sonra çağırıyor kontrol için yağ su eksiltme varmı vs. Diye.Umut dedi:Aynen ben de öyle biliyorum.Hangi markalarmış çağıran hiç böyle birşey duymadım.Rutin böyle birşey olduğunu sanmıyorum,bazı müşterilerin kendi hassasiyetleri olsa gerek.@CMasteR
15.000km az bile hocam. Avrupa da bu rakamlar çok daha yüksek. Bmw 3.20 ülkemizde bile 30.000km yada yılda 1.