golf cafe

@theGenius  @KabileReisi

Ben arkadaş ile görüştüm hatta başta bir yanlış anlaşılma oldu. Ender Elektronik beni yanlış bilgilendirmiş.

Farlar yurtdışındaki test araçlarından çıkma parçaymış. Normalde bu farın içindeki şerit Higline'lardaki gibiymiş sonradan far açılıp şerit değiştirilmiş bu şekilde GTI görünümü verilmiş. Meşhur Apo usta getiriyormuş bu farları. Farlar takıldıktan sonra kodlama da yapılması gerekiyormuş. İstanbul'da Apo usta yapıyormuş. Adana'da da bir tanıdığı varmış onu yönlendirerek yaptırabiliyormuş. Adana'yı duyunca benim gözler bi açılmadı değil :D Apo ustayla görüşüp alabilirim ilerleyen zamanlarda.

@MSE

Hayırlısı hocam sağolun açıklamalar için  :'(

KabileReisi dedi:
@MSE

Hayırlısı hocam sağolun açıklamalar için  :'(
Yakın zamanda Adana'ya gidecek olsam o parayı bir şekilde toparlar alırdım. Şimdi alırım taktıramam çatlarım 2 ay[emoji2]

Fiyat bence uygun almayı düşünen varsa kaçırmasın. Ender elektronik 6.400 TL fiyat verdi. Xenon kiti fiyattan düşmüşlerdi eski fardan çıkanlar takılacağı için. Bu arkadaş dolu halde veriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orhan Hoca dedi:
önceden google earthta bende geziniyordum ama şimdi sokak seviyesi yok. ne yapmam lazım. sen nereden geziyorsun?
http://www.log.com.tr/turkiyenin-tum-sokaklari-google-street-viewde/

https://www.google.com/maps/@39.4602462,35.8842113,6z

Sağ alttaki SARI ADAMI haritada gezmek istediğin sokağa bırakıyorsun.. Sonrası oklar ile dolaşıyorsun..

Mobil uygulamaları da çok iyi Orhan Abi.. Google Street View adıyla IOS ve Android Uygulama Mağazalarında var..

Bilgisayarlar ve akıl(sız)lı telefonlar saatleri geri almış,alarm için kullandığım nokia n95 im hem saati geri almış hem de her sabah 07:20 olan alarmı 06:20 yapmış alçak... :D

Umut dedi:
Bilgisayarlar ve akıl(sız)lı telefonlar saatleri geri almış,alarm için kullandığım nokia n95 im hem saati geri almış hem de her sabah 07:20 olan alarmı 06:20 yapmış alçak... :D
Abi çok ilginç ama benim saat ayarım otomatik olmasına rağmen telefon geri almamış.

Seçim olacağını öğrendi ve kesin ertelerler bu işi deyip geri almadı heralde [emoji23] öyleyse cidden akıllı...

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar cümleten hayırlı günler sonunda  aranıza katıldım 2013 higline tungsten gri birde katlanır ayna mevcut :) :D :( '

emre06 dedi:
arkadaşlar cümleten hayırlı günler sonunda  aranıza katıldım 2013 higline tungsten gri birde katlanır ayna mevcut :) :D :( '
Aracınız hayırlı olsun hocam :)

emre06 dedi:
Hayırlı olsun hocam. Kaça aldınız. Renk süper ;)

emre06 dedi:
Hayırlı uğrlu olsun...

Hepinize teşekkür ederim :) fiyat söylemeyim hocam sonra biri çıkar pahalı almışsın der moralim bozulur

@emre06

İyi günlerde kullanın hocam, pahalı ucuz artık alınmış sıkmayın canınızı arabanın keyfini çıkarın  &:

@theGenius  Hocam sizin paket Antalya'ya ulaşmış. Yarın sabah da size ulaşır inşallah.

Geri
Üst Alt