golf cafe

@yusuf

Gündüzleri dükkanda baya boş zaman oluyor artık o arada telafi edeceğim :D

KabileReisi dedi:
İki haftadır giremiyordum şimdi teker teker okuyacağım neler olup bitmiş bakalım :)
Ooo Mehmet hocam Hoşgeldiniz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE

Sağolun hocam hoşbuldum :) valla nereye baksam şaşırmış haldeyim :D

fa6b06f5c025dc7e6424de7749a46a5f.jpg

Bu kampanya yeni mi ? Yoksa ben mi yeni görüyorum ?

@MSE

Biraz yeni. Bunu yapmasanda bayi gerekli indirimi veriyor her zaman. Yıl sonu kampanyaları bunlar. Aralık ayında fiyatlar 1.000 tl düşecektir tahminimce.

Lovemark dost drive olmuş ve indirim %6 artık, sene sonu olduğu için güzel bir oran.

Son zamanlarda forumdaki kullanıcıların problemlerine bakıyorumda, motordan gelen su sesi, motordan gelen kuş sesi... Ne kadar doğa dostu ve organik bir motormuş bu TSI  8D

Dükkanın yakınlarında Tornado kırmızısı bir Golf var 1.2  dover jantlı falan, arabaya nazar değmiş olacak ki bugün dükkanın önünden geçerken karşıdan gelen araç sıkıştırdı sürücü bayan olunca ve bi ses duydum içim gitti :( aynayı sürttü önce sağında duran arabaya sonra dur flan dinlemeden gidince kapıyı çökertti neyse sonra duydu duracak derken yine devam etti hop bu sefer çamurluğun üzeri ezildi göz göre göre gitti canım araba :(

@gdervisoglu 100km'de 28 litre diyor Göktuğ hocam, 21.516 TL yıllık vergisi var, arabanın fiyatına hiç girmiyorum fark ettiyseniz 8D 8D İnsanın canı çekmiyor değil ama fakirliğin gözü kör olsun 8D

Orhan Hoca dedi:
@gdervisoglu 100km'de 28 litre diyor Göktuğ hocam, 21.516 TL yıllık vergisi var, arabanın fiyatına hiç girmiyorum fark ettiyseniz 8D 8D İnsanın canı çekmiyor değil ama fakirliğin gözü kör olsun 8D
Gereksiz bence. sadece müzelik. zenginde olsam facebookun sahibi gibi golfe binerdim.
Hocam yapmayın ya 3.0 TDI A6 yakışır size :)

@Orhan Hoca ya Orhan Abi sen bu zukerberge ne bakıyorsun terlikle geziyor hep  8D Şaka bir yana yok ya Zukerberg olsam onun gibi yaşayamazdım  8D 8D

Geri
Üst Alt