golf cafe

@erkanz  Erkan hocam aileden birkaç kişiye de sordum çoğunluk 1. fotoğraftakini beğendi.

@Yunus Emre Hocam ben zaten 2. fotoğraftaki janta internetten bakıp asıl onu görmeye gitmiştim. Şimdi bu jantlar 17". Ben alacağım ise16" Küçülünce kötü durur mu ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
fcsrn dedi:
@fcsrn

Eren kardeşim biz bizeyiz itiraf edin özellikle karşı cinste olanlar ve arkadaşlarla muhabbet sohbetten, gezip tozmaktan vakit kalmıyor diye...  :D
s=kop s=kop

Nerdeee :D Arkadaş varda karşı cins fazla yok :D Vizelerde başladı gezip tozmaya vakit yok, hatta şimdi vizeden çıktım kaldım mühendisliğe giriş dersinden :)
eren vizeyle sınıfta kalan ilk öğrenci oldun  s=s17

@yenerhoca

Yener Hocam Lütfen üstüne gitmeyelim daha fazla mümkünse.. 8D

Eren Kardeşim daha çok yeni öğrencilik işlerinde... :D

yenerhoca dedi:
@fcsrn

Eren kardeşim biz bizeyiz itiraf edin özellikle karşı cinste olanlar ve arkadaşlarla muhabbet sohbetten, gezip tozmaktan vakit kalmıyor diye...  :D
s=kop s=kop

Nerdeee :D Arkadaş varda karşı cins fazla yok :D Vizelerde başladı gezip tozmaya vakit yok, hatta şimdi vizeden çıktım kaldım mühendisliğe giriş dersinden :)
4 sene oncesine kadar aldigim derslerin %70 inde vizeden aldigim 0-20 arasi  notlar sonucu biraktim hatta birtane dersimden 2 sene ustuste vizeden oyle bi 0 almisim ki okul o ders yuzunden iki sene uzayinca okulu biraktim s=bye s=bye s=bye

yenerhoca dedi:
@fcsrn

s=kop s=kop

Dersler zorsa biz napalım s=aman 8D

silvershadow dedi:
@yenerhoca

Yener Hocam Lütfen üstüne gitmeyelim daha fazla mümkünse.. 8D

Eren Kardeşim daha çok yeni öğrencilik işlerinde... :D
Abi sende olmasan :D

Son bişey yazıp ders çalışmaya devam ediyim  8D

Benim uçan tenekeyi satıp Golf 3 almak geçiyor aklımdan, bravaya göre artıları abs(bazı modellerinde) çift hava yastığı ve tabi ki lpg li olması

2000model 79binde ki aracı satıp 96-99 model 150-200binde ki aracı almak doğru olur mu sizce bu şartlarda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eren

Ben olsam girmem kardeşim. Karar senin tabi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus Emre dedi:
@MSE 16 niye alionuz hocam 17 alin kis lastigiyle
Şuanki jantlarım zaten 17" Dijon hocam. Kışlıklar için alıyorum jantı. Eski araçtan kalma lastiklerim var ve 16" daha uygun bu iş için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@mandufla Şuan kullandığım aracın lpg hariç 1000lira felan masrafı var, 2006-2010 albea mjetler var 100-150bin km civarında amasyaya gidiyimde iyice araştırcam bakalım hayırlısı

Geri
Üst Alt