- İsim
- Yunus Emre
eren vizeyle sınıfta kalan ilk öğrenci oldun s=s17fcsrn dedi:s=kop s=kop@fcsrn
Eren kardeşim biz bizeyiz itiraf edin özellikle karşı cinste olanlar ve arkadaşlarla muhabbet sohbetten, gezip tozmaktan vakit kalmıyor diye...
Nerdeee Arkadaş varda karşı cins fazla yok Vizelerde başladı gezip tozmaya vakit yok, hatta şimdi vizeden çıktım kaldım mühendisliğe giriş dersinden
4 sene oncesine kadar aldigim derslerin %70 inde vizeden aldigim 0-20 arasi notlar sonucu biraktim hatta birtane dersimden 2 sene ustuste vizeden oyle bi 0 almisim ki okul o ders yuzunden iki sene uzayinca okulu biraktim s=bye s=bye s=byeyenerhoca dedi:eren vizeyle sınıfta kalan ilk öğrenci oldun s=s17s=kop s=kop@fcsrn
Eren kardeşim biz bizeyiz itiraf edin özellikle karşı cinste olanlar ve arkadaşlarla muhabbet sohbetten, gezip tozmaktan vakit kalmıyor diye...
Nerdeee Arkadaş varda karşı cins fazla yok Vizelerde başladı gezip tozmaya vakit yok, hatta şimdi vizeden çıktım kaldım mühendisliğe giriş dersinden
Dersler zorsa biz napalım s=aman 8Dyenerhoca dedi:eren vizeyle sınıfta kalan ilk öğrenci oldun s=s17s=kop s=kop@fcsrn
Abi sende olmasansilvershadow dedi:@yenerhoca
Yener Hocam Lütfen üstüne gitmeyelim daha fazla mümkünse.. 8D
Eren Kardeşim daha çok yeni öğrencilik işlerinde...
Şuanki jantlarım zaten 17" Dijon hocam. Kışlıklar için alıyorum jantı. Eski araçtan kalma lastiklerim var ve 16" daha uygun bu iş için.Yunus Emre dedi:@MSE 16 niye alionuz hocam 17 alin kis lastigiyle