- İsim
- Yunus Emre
eren vizeyle sınıfta kalan ilk öğrenci oldun s=s17fcsrn dedi:s=kop s=kop@fcsrn
Eren kardeşim biz bizeyiz itiraf edin özellikle karşı cinste olanlar ve arkadaşlarla muhabbet sohbetten, gezip tozmaktan vakit kalmıyor diye...![]()
NerdeeeArkadaş varda karşı cins fazla yok
Vizelerde başladı gezip tozmaya vakit yok, hatta şimdi vizeden çıktım kaldım mühendisliğe giriş dersinden
![]()
4 sene oncesine kadar aldigim derslerin %70 inde vizeden aldigim 0-20 arasi notlar sonucu biraktim hatta birtane dersimden 2 sene ustuste vizeden oyle bi 0 almisim ki okul o ders yuzunden iki sene uzayinca okulu biraktim s=bye s=bye s=byeyenerhoca dedi:eren vizeyle sınıfta kalan ilk öğrenci oldun s=s17s=kop s=kop@fcsrn
Eren kardeşim biz bizeyiz itiraf edin özellikle karşı cinste olanlar ve arkadaşlarla muhabbet sohbetten, gezip tozmaktan vakit kalmıyor diye...![]()
Vizelerde başladı gezip tozmaya vakit yok, hatta şimdi vizeden çıktım kaldım mühendisliğe giriş dersinden
![]()
Dersler zorsa biz napalım s=aman 8Dyenerhoca dedi:eren vizeyle sınıfta kalan ilk öğrenci oldun s=s17s=kop s=kop@fcsrn
![]()
Abi sende olmasansilvershadow dedi:@yenerhoca
Yener Hocam Lütfen üstüne gitmeyelim daha fazla mümkünse.. 8D
Eren Kardeşim daha çok yeni öğrencilik işlerinde...![]()
Şuanki jantlarım zaten 17" Dijon hocam. Kışlıklar için alıyorum jantı. Eski araçtan kalma lastiklerim var ve 16" daha uygun bu iş için.Yunus Emre dedi:@MSE 16 niye alionuz hocam 17 alin kis lastigiyle