Dün Ww uğradım 2016 sipariş için Aralık ortası dediler.muslumbingollu dedi:yeni golf siparişleri alınmaya başlamış haberınız olsun arkadaslar yarın kısmetse ben verıyorum...
Dün Ww uğradım 2016 sipariş için Aralık ortası dediler.muslumbingollu dedi:yeni golf siparişleri alınmaya başlamış haberınız olsun arkadaslar yarın kısmetse ben verıyorum...
Umut hocam 5 yıl olayı tamamen hayal ürünü. Ev ve iş yerinin kapalı otoparklı olması, yıkamada hiç hazır köpük kullanılmaması gibi kıstaslara sahip olsanız bile maksimum 3 yıl gider. Diğer türlü iyi kullanımla 2 yıl sonrasında etkisini kaybetmeye başlayacaktır.Umut dedi:Genelde sadece su tutarım,ya da pet şişelere sonax şampuan doldurup sulandırıp,çalkalayıp aracın üstüne döker az bekler su tutarım.Doğru bilgi. Ben de ceramic pro 9h strong mevcut. Kuş pisliği kurusa bile, elinizle ittirdiğiniz an sigara külü gibi dağılmakta. Reçine gibi şeyler de nemli bezle bir kere üstünden geçtiğiniz an i bırakmadan gidiyor.Bende de seramik kaplama var,boyanın kuş pisliğinden zarar görmediği ve yüzeyden kolay çıktığı söyleniyor.Seramik yapılan yüzeye zarar veremiyor diye biliyorum Batuhan hocam @batuhantashan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Umut hocam seramik yaptırmakta doğru karar vermişsiniz. Yalnız seramiğinizin ömrünü uzatmak istiyorsanız, nötr şampuan kullanmalısınız.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim seramik kaplama serviste yapıldı ve 5 yıl garanti dendi ve de extra bir şeye gerek yok yılda 2 kere cila yapabilirsiniz gibi bir şey dendi ve de sonax şampuanla yıkayın yeter dendi..Seramik kaplamada bazı markalarda garanti 2 yıl bazıları 5 yıl etkili olması(idda edilen) ilginç,size verilen garanti süresi nedir?
Hocam sadece madrid ve cam tavan için 2016 beklemeyin derim. 1.4 otomatik cam tavanlı araç illaki bulursunuz sene sonuna kadar. Extra opsiyonu dahi olsa 91'den ucuza gelir. Daha az paraya daha donanımlı aracınız olur.muslumbingollu dedi:Sipariş tamamdır 91 bin fiyat aldım inş cok zam yemez birde birazda olsa indirim olur 2016 modelde :/ yoksa işim zor
Bir de kurumsal bir yerde yapıldıysa garanti çok işe yarıyor bu konuda. Haklısınız hocamyusuf dedi:@theGenius
Garanti burada devreye giriyor hocam. Gidip ya bunun etkisi geçti diyorsun bağırıp cağırıyorsun yeniliyorlar 8D
Değerli Üstadım;yusuf dedi:@theGenius
Garanti burada devreye giriyor hocam. Gidip ya bunun etkisi geçti diyorsun bağırıp cağırıyorsun yeniliyorlar 8D
Hocam kesinlikle aynı fikirdeyim. Hem maddi yönden hem de zaman açısından avantaj sağlayacaksınız.yusuf dedi:Hocam sadece madrid ve cam tavan için 2016 beklemeyin derim. 1.4 otomatik cam tavanlı araç illaki bulursunuz sene sonuna kadar. Extra opsiyonu dahi olsa 91'den ucuza gelir. Daha az paraya daha donanımlı aracınız olur.Sipariş tamamdır 91 bin fiyat aldım inş cok zam yemez birde birazda olsa indirim olur 2016 modelde :/ yoksa işim zor
Edit- AVEK bayisinde 1.4 TSİ ACT DSG cam tavanlı araç varmış. Fiyat bilgisi için denecekler bana.
Yusuf hocama katılıyorum garanti güzel şey. Etkisi geçerse götürürsün yenisini yaparlar misyusuf dedi:@theGenius
Değerli Muhammed Hocam,MSE dedi:Yusuf hocama katılıyorum garanti güzel şey. Etkisi geçerse götürürsün yenisini yaparlar mis@theGenius
Bu arada ben arabada garantiden değiştirebileceğim eskiyen parça arıyorum var mı öneriniz. Aralık sonunda bitiyor garanti.
Daha önce xenonlara bakıldı farlar değiştirildi hocam. Ampullerde sorun yoktu. Süspansiyon sistemi de kontrol edildi ses yapan parça varmış onlar değişti. Kavramaya baktırayım o aklıma gelmemişti sağolunsilvershadow dedi:Değerli Muhammed Hocam,Yusuf hocama katılıyorum garanti güzel şey. Etkisi geçerse götürürsün yenisini yaparlar mis@theGenius
Bu arada ben arabada garantiden değiştirebileceğim eskiyen parça arıyorum var mı öneriniz. Aralık sonunda bitiyor garanti.
Garanti konusunu bence pek kafaya takmaya değmez. parça eskitecek bir araba değil bizimkiler. Olsa bile iyi niyet garantisi kapsamında değişiklik yapılıyor.
Ama daha önce yaşanan örnekleri sorarsanız kavrama, Xenon ampulleri ile süspansiyon amortisörlerini kontrol ettirmeli.