fcsrn
Moderatör
@gdervisoglu @MSE ' '
Kızmazsanız bunu Focusta kadran selamlamayı bulunca çektiğimi söylemek isterim
fcsrn dedi:@gdervisoglu @MSE ' '
Nasıl buldun focusta
Başta bir titriyor değil mifcsrn dedi:@gdervisoglu Test menüsü var, kontak tamamen kapalıyken giriyosun test menüsüne, orada gösterge kontrol gibi bişey var o sırada çektim, bi ara benzin ibresi de sona dayandı geldi, 2sn de olsa yüzümde gülümseme oluştu 8D 8D
Motor, donanım felan nedir, 20ye bırak alayım diyorum Abi hemengdervisoglu dedi:Arkadaşlar sizlerinde fikrini almak istedim.
2001 model (ghia) Focus 1 imizi satacağız.. Açıkcası piyasada çok çeşitli fiyatlar var, ederi ne kadardır bilemiyorum..
İlk sahibiyiz aracın, 140bin de.. LPGli.. Aracın herhangi bir kusuru yok, sigara bile içilmedi
23bin TL veriyorlar.. Ben ise biraz aç gözlülük mü yapıyorum bilmiyorum ama 24-24.5 gibi rakamları söylüyorum..
Sizlerin fikri nedir, yardımcı olabilir misiniz?
23 e vereceğiz herhalde 8Dfcsrn dedi:Motor, donanım felan nedir, 20ye bırak alayım diyorum Abi hemenArkadaşlar sizlerinde fikrini almak istedim.
2001 model (ghia) Focus 1 imizi satacağız.. Açıkcası piyasada çok çeşitli fiyatlar var, ederi ne kadardır bilemiyorum..
İlk sahibiyiz aracın, 140bin de.. LPGli.. Aracın herhangi bir kusuru yok, sigara bile içilmedi
23bin TL veriyorlar.. Ben ise biraz aç gözlülük mü yapıyorum bilmiyorum ama 24-24.5 gibi rakamları söylüyorum..
Parantez içinde yazmışsın GHİA diye görmedim pardon
23 beni aşar Piyasaya baktım da genelde 140-150.000kmde olanlar 24-27bin TL arası, bir kaç istisna var ama onlarda değişen boya hasar haydı vs var,gdervisoglu dedi:23 e vereceğiz herhalde 8DMotor, donanım felan nedir, 20ye bırak alayım diyorum Abi hemenArkadaşlar sizlerinde fikrini almak istedim.
Parantez içinde yazmışsın GHİA diye görmedim pardon
Benimki de 15 yıllık ama 17-18 ediyor, bak ben diyorum inanmıyosun bana Abi, Focus farklıdır 8D 8Dgdervisoglu dedi:25 üstü yazanlar uçurtma uçuruyor Eren, zor o fiyatlar 15 yıllık araba @fcsrn
Deniz hocam mesela Konya'da yaşıyor olsaydınız Nasıl bir nimet olduğunu anlardınız Burada her yer radar, heryerde hız koridoru var. Evden çıkarken 70-75 hız sınırını ayarlarsanız cezalardan korunabilirsiniz. Ancak ayarlamaz iseniz 4 şeritli yolda 70km hız sınırını farkında olmadan aşabilirsinizmandufla dedi:Arkadaşlar mersinden Adanaya geldim bir arkadaşın düğünü için. 2100 km ye gelen aracı bugüne kadar hep şehiriçi kullandığım için 100 ü gecmemistim hiç. Otobana çıkınca sığındım Allaha bastım gaza. Hafif yokuş yukarı 200 ü gördüm ve bıraktım gazı. Sonraki yolu efendi efendi geldim. Yol boyunca hız sabitleme ve limitörü çözmeye çalıştım. Çözdüm ama limitör çok anlamlı gelmedi bana ya yani 105 e ayarladim limitörü ama niye 105 i geçmek istemeyeyim ki. Atıyorum hız sınırının 120 olduğu yerde neden limitor ayarlayayim ki. Sabitleme de 120 ye ayarlarim. Veya bilmediğim bir kullanım alanı veya şekli varsa öğrenmeye hazır bir şekilde bekliyorum saygıdeğer hocalarım
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Yusuf Hocam, haklısınız, dediğiniz gibi tanıdık sayılır ilan açmayacağım..yusuf dedi:@gdervisoglu
Hocam eski araca tam değerinde alıcı bulmak zordur. Eğer tanıdığınız biriyse alacak olan 23 iyi fiyat. Helalleşin gerisi önemli değil