- İsim
- Cevahir
Lastik yanağından hafif delindi lastikci içerden yama yaptı lastiği arkaya taktık, 1000km yol yaptım sıkıntı yok lakin güvenli değil. Ug8 yumuşak lastik.
Sizde belirtmişsiniz güvenli değil diye. Nacizane en az aynı akstaki lastikle beraber acil değiştirin hocam. Allah korusun.Newerdais dedi:Lastik yanağından hafif delindi lastikci içerden yama yaptı lastiği arkaya taktık, 1000km yol yaptım sıkıntı yok lakin güvenli değil. Ug8 yumuşak lastik.
Değerli Nazım Üstadım;Newerdais dedi:Lastik yanağından hafif delindi lastikci içerden yama yaptı lastiği arkaya taktık, 1000km yol yaptım sıkıntı yok lakin güvenli değil. Ug8 yumuşak lastik.
Değerli Nazım Üstadım;Newerdais dedi:@silvershadow
@newspeed
Lastik konusunda titiz davranırım aslında,bu sefer bir tembellik çöktü,idare et yada 4 adet yeni lastik al diye
kış lastikleri runflat olarak alınsa, sakıncası olurmu? zaten 16 ebat için fiyat farkı da çok yüksek olmuyor.
Lastik patlayınca kışın yolda uğraşmadan lastikciye kadar gitmek iyi olur.
Hocam foruma hoş geldiniz.yilmaze dedi:Merhaba,
17 inch jant ( Fabrika çıkışı olan model) olan 2015 model GOLF 7 1.4 150 beygirlik aracıma kış lastiği almak istiyorum. ( hafif rampaları olan gaziosmanpaşada oturup maslakta olan işime TEM yolunu kullanarak gidip geliyorum) Önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler.
Teşekkürler.feykbey dedi:Continental, nokian, goodyear, michelin kış lastikleri üst sınıftır. bunlardan herhangi birini alabilirsiniz.
Evet kullanıyorum. ıslak yolda ve su birikintisinde sert frende deneme şansım oldu sadece. Sonuç mükemmel diyebilirim. Zaten ıslak zemin frenlemesi ''A'' sınıfı olan bir lastik.Orhan Hoca dedi:nasıl lastik hocam kullanıyormusunuz?WR D4 s=s16 s=s16 s=s16 8D