Evet hocam bende WR d4 taktım son derece memnunum. Adı bilinmiyor piyasada bilinse eğer 220 liralık lastiği 300-350 den aşağı vermezler. Ayrıca sessiz yanak teknolojisi müthiş başarılı. Yazlık Michelin lastiklerimden daha sessiz bir lastiktunahan dedi:@CMasteR
Bu konuda ben de çok kararsız idim. Gerek bu sitedeki üstadların gerekse diğer sitelerdeki yorumların etkisi ile Nokian Wr D4 aldım. Hatta kullandığım şirket aracına da Nokian taktırdım. Her iki araçta da gayet memnunum.
Dün bir arkadaşıma da Nokian'ı tavsiye ettim. O da taktırdı 205 55 16. 220 TL'ye. İlk izlenimlerini sorduğumda iki kere kasıtlı olarak test ettiğini ve sonuçların kendisini şaşırttığını belirtti.
Lastikleri satın aldığım esnaf "bu lastik biraz daha tanınmış olsa Michelin'den pahalı olur" demiş idi.
Sonuç olarak kesinlikle Wr D4...
Hankoo'un kış lastikleri de (hankook winter icept rs 2) fabrika çıkışı hankooklardan (ventus prime2) daha sessiz ve konforlukdombayci dedi:Merhaba arkadaşlar, araştırmalarım sonucu Nokian WR D4 te karar kıldım ve bugün yanımızdaki lastikçiden comfortline aracım için satın aldım. Fabrika çıkışı olan Hankook'a göre daha sessiz ve konforlu. Islak / karlı zeminde deneyince yorum yazarım, ancak ilk izlenimim son derece olumlu.