Merhabalar, aracım 18''Durbanlı spor süspansiyonlu 1.4 Act. 15 sayfayıda okudum, belki bazı yerlerde sıkılıp üstün körü geçmiş olabilirim ama her bir fikri görmek istedim. Bende İstanbul tayfasındanım. En azından 6 senedir.. Havalar 7 derecenin altına max 1 hafta düşüyor. Max 2 gün adam akıllı kar yağıyor o kar 2 gün kalıyor. Onun dışında yağmur var en temizinden. Almakla almamak arasında çok kararsız kaldım, alsamda jant değiştirme konusunda çok kararsız kaldım, jant değiştirsemde inch konusunda kararsız kaldım. Öncelikle alırsam Continental WinterContact TS850 alacağımı belirtmek isterim fakat Durbanlarımdan vazgeçmeyeceğim. Hiçbir surette zincir takmayacağımıda temin edeyim. Zincirsiz çıkılmaz uyarısı olursada çıkmam. Jantlar değil 16, 10 inch bile olsa zincirli kullanmak istemiyorum aracımı. Şimdi beni endişelendiren konu ''lastik sök tak esnasında zarar gören jantlar'' uyarısı oldu. Ne gibi bir zarar gördüklerini tam anlayamadım ? Belirtirseniz çok müteşekkür olurum. Bir diğer husus ise diyelim Durbanlara taktım contits850 yi, büyük çaplı olduğu için etkisi azalır mı yoksa etkisi tamamen kayıp mı olur ? (boşuna takmış mı olurum ?)Şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.