o kadar para verip kapaklı jant mı alınır hocam yapma. rahatlıkla dover bulabilirsişn o paralara... ya da cms den bir model dedigin gibi. bence kıslıklar için okadar harcamaya gerek yok. bir takım 150-250 tl ye cıkma sac jant bulunur ona da guzel orjinal kapak alsan daha ucuza gelir@mstyuksel
Hem bütçeden hem sıfır jant almak istediğim için
Golf 6 nın kapaklı ama 5 kollu olan jantlarını servisten almayı planlıyorum 1350 lira, onun yerine CMS 822 olabilir gibi geldi.
Aman hocam yapmayın. Ben 1 ay önce sıfıra yakın dover jantları 900e sattım. Burda da ilan vermiştim ama pek rağbet olmadı. Hatta yeni kasa 17' scirocco jant üzerinde çok iyi durumda 2014 üretimi Bridgestone Turanzalarla beraber 1400e verdim. Kapaklı saç jantın edeceği en fazla 200-250dir.@mstyukselHem bütçeden hem sıfır jant almak istediğim için
Golf 6 nın kapaklı ama 5 kollu olan jantlarını servisten almayı planlıyorum 1350 lira, onun yerine CMS 822 olabilir gibi geldi.
evet hocam bende aynı yerden ıstemıstım...yarın elınızde olur ınsallah...lastıkler 2016 38. hafta uretımı..taze taze? begenmedıgım tarafı su kı ben kılıf ıcerısınde gonderırler dıye beklıyordum ama oyle gelmedı....@kvc_kvc ben de sipariş verdim hepsiburada'dan, şu anda kargoda ama kaçıncı hafta üretimi olduğunu sormadım. siz de aynı yerden mi aldınız acaba , bir de lastikler kaçıncı hafta üretimi geldi hocam?
teşekkürler..