Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen katılıyorum. Gerekli açıklamaları arkadaşlar yapmış.
VW jantları 16", orijinal ve tamamen hasarsız ise onları da düşünebilirsiniz ama mükemmel durumda olduklarından emin değilseniz arkadaşların kullandığı CMS jantları satın almak en iyi çözüm gözüküyor. VW nin orijinal jant tedarikçilerinden biri CMS. En üstteki CMS bence de güzel.
@audis8 elinizdeki Dijon Jantları kullansanız da yeni lastiklere vereceğiniz fark ile aynı harcamayı yapacak, hem de uygunsuz, çok geniş tabanlı lastik almış olacaksınız.
Oysa elinizdeki lastikleri yeni jantlar ile kullanırsanız hem aynı fiyata hem de teknik olarak en uygun çözüme kavuşacaksınız.
Ben 4 adet servisten aldığım orijinal VW Sac Jantlarına (yedek lastiğin san jantının siyah olanı) almak istediğiniz CMS ye yakın ücret ödedim.
CMS leri alırken ET değerlerine dikkat edin mümkün ise sizinkilerle aynı olsunlar.
Yoğun kar yağışı ve sert kış koşullarında mutlaka açıklıkları en fazla olan üstteki gibi jantları tercih etmeli. Bunun nedeni; kaliperlerin üzerinde kalan karların zamanla buza dönüşmesi ve fren kabiliyetini düşürmesini kar temizleyici misali etrafında dönen jant kollarının temizlenmesidir.