@Adv_Dbl

hocam %100 haklısınız ben sadece eski usuller hala formunu koruyor mu diye merak ettim açıkcası:)

bu arada video başarılı olmuş yol muazzam ve birsey daha dikkatimi çekti izolasyon çok başarılı golf de..

Arkadaşlar peki lastik tercihinden ziyade eskiden yapılan bir taktik olan sadece ön lere iki kış lastigi alsak bize ne kaybettirir ne kazandırır deneyen test eden onaylanan arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkür ederim
Böyle bir kombinasyonda , kışlık lastiğin kullanılması elzem bir havada frene bastığınız anda aracın arkası ile önü yer değiştirir :)  El freni çekmiş gibi olursunuz kısaca :D  Tecrübe ile sabittir ;)

Arkadaşlar peki lastik tercihinden ziyade eskiden yapılan bir taktik olan sadece ön lere iki kış lastigi alsak bize ne kaybettirir ne kazandırır deneyen test eden onaylanan arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkür ederim
Sevgili arkadaşım sanırım sorunuzun kar üzerindeki cevabı aşağıdaki video da açık hemde golfle :p

Istanbul için kış lastiğini çıkarma vakti sizce geldi mi?

Bilimsel olarak bakılırsa mart ayının mevsim normallerinde geçeceğini öngörmüş meteoroloji ortalama olarak 7-10 derece arası diyor mevsim normallerine ama genede sormak istedim yarın lastikçi yolları gözüküyor o zaman :)  

CrossClimate bu sorunu ortadan kaldırdı:) yaz lastiği,kış lstiği sök tak

Merhaba

Kışın çıkmadığım zirve kalmadı. Continental 16 inçlik lastiğini herkese şiddetle öneririm. Araç kurtarma timi gibi hissedeceksiniz

18 yazlıklara geçiş yaptım. Orjinal 16 jant ve lastiğide satıyorum. Siz değerli golf tutkunlarına ilk teklifi sunuyorum. İlgilenen olursa mesajla ulaşabilir

c35767298407cfe0e34808d696f9b6a6.jpg

a018786d664e80f1d74f5240613ba994.jpg

lastikleri ne zaman çıkaralım ? 

gündüzleri 10 derece , geceleri 1-2 derece şu zamanlar

Sen çıkarırsan yağar eren 

mart 15 i bekle

bu sıcaklık değerleri lastiğe zararlı olur mu ?

Özel otomobillere de kış lastiği takma zorunluluğu gelmiş. 01 Aralık-01 Nisan aralığında mecbur kış lastiği takacağız gibi görünüyor. Aksi halde cezası 625 TL olacakmış.

Geri
Üst Alt