fcsrn
Moderatör
Jantla beraber ne kadara mâl oluyor peki ?ben de 15 " nokian aldım daha da uygun oluyor.
Jantla beraber ne kadara mâl oluyor peki ?ben de 15 " nokian aldım daha da uygun oluyor.
jant cms alacagım 800-900 arası tutar daha almadım. lastikler 670 civarı. 1500 diyebiliriz yuvarlak hesap.Jantla beraber ne kadara mâl oluyor peki ?
Ebat küçüldükçe fiyat azalıyor. Clio 175/65/14", yazlık goodyearları 560 Tl ye almıştım.ben de 15 " nokian aldım daha da uygun oluyor.
Valla hocam yılbaşı için kız kardeşimin yanına Uşak a gitmiştim dönüşte kendimi birden bu kar ve tipide buldum@Adv_Dbl hocam curling pistinde ne işiniz var gayet başarılı
Var hocam ama ne yazın tam verim alırsınız ne kış mişlen crossclimate bunların en başarılıları arasında. Kışı sert olmayan şehirler için ideal denilebilir.
@yusuf hocam bende sizin söylemlerinize istinaden incelemeler yaptım. crossclimate iyi gibi duruyo buyrun sizde inceleyin. Türkçeye çevirip inceledim Yaz için tamamen uygundur heralde ani frenlerde erimez 4 mevsim yaniMerhaba arkadaşlar.
Yaz kış kullanılabilen 4 mevsim özellikli bir lastik yok mu ? İlla yaz kış ayrımı olucak
Değerli Emir Hocam@yusuf hocam bende sizin söylemlerinize istinaden incelemeler yaptım. crossclimate iyi gibi duruyo buyrun sizde inceleyin. Türkçeye çevirip inceledim Yaz için tamamen uygundur heralde ani frenlerde erimez 4 mevsim yani
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-ACE-All-Season-Tyre-Test.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-ADAC-All-Season-Tyre-Test.htm
"Bir zincir en zayıf halkası kadar kuvvetlidir!" atasözümüzü unutmamak elzemdir. Araçlarımızın en zayıf halkalarından birisi ise lastikleridir. Çekişin olduğu lastiklere kışlık takıp diğer lastiklerimizi kışlık yapmamak ayağımıza botları giyip şort kısa kol gömlekle tipide dolaşmak gibidir. Unutmamak gerekir ki kışlık lastikler yalnızca karda buzda kullanılan lastikler değildir +7 derecenin altındaki her hava sıcaklığında yazlık lastiklere her lastik performansı disiplininde fark atacak kadar iyidirler. Bu bakımdan evet hiç yoktan iyidir ancak unutmamamız gereken bir gerçek daha var ki aracın arka frenler aracı durdurmaktan ziyade dengeleme açısından daha önemlidir ve arka lastiklerinizin yazlık olması durumunda frenleme sırasında savrulmalar kaçınılmaz olacağı gibi yanal tutunmalarda da ciddi sıkıntı yaşamanız olasıdır kanaatimce.Arkadaşlar peki lastik tercihinden ziyade eskiden yapılan bir taktik olan sadece ön lere iki kış lastigi alsak bize ne kaybettirir ne kazandırır deneyen test eden onaylanan arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkür ederim