Bilgi için teşekkürler ustad@HONEY dostum @mbonat kardeşiminde dediği gibi benim aracıma çift u led taktık ve inan bana mükemmel oldu. golfüme bakmaya kıyamıyorum farları taktıktan sonra. risk almadan birşeylere ulaşamazsın bu ülkede ve arabanın güzel bir görüntüye ulaşmasını istiyorsan bu farları takacaksın. öyle çinden mercekli ampül felan getirtmeye uğraşma. al bu u led farları ampülleride internetten araştırarak al. inan bana benim arabam şuan gece aydınlatması mükemmel.
Ukoled garage dan alındı . Alırken yanında gelen ampülleri istemeyin 5 para etmez. İnstagram üzerinden tekrar fiyat alabilirsiniz.Bilgi için teşekkürler ustad
Siz nereden, hangi marka ve kaça aldınız ?
Hocam siz nereden aldınız fari görüntüsü var mi@HONEY dostum @mbonat kardeşiminde dediği gibi benim aracıma çift u led taktık ve inan bana mükemmel oldu. golfüme bakmaya kıyamıyorum farları taktıktan sonra. risk almadan birşeylere ulaşamazsın bu ülkede ve arabanın güzel bir görüntüye ulaşmasını istiyorsan bu farları takacaksın. öyle çinden mercekli ampül felan getirtmeye uğraşma. al bu u led farları ampülleride internetten araştırarak al. inan bana benim arabam şuan gece aydınlatması mükemmel.
Bende sizinle aynı fikirdeyim yanmayan bi xenon bile çok güzel duruyor. Zamanında sipariş verirken satıcı hiç gerek yok bi xenon eklemeye dedi onun aklına uyduk pişman oldukBence U çok daha güzel ben bırakın ledi, yanmayan hali için bile Golf 7'nin standart highline farına geçmeyi planlıyorum halojenden.
Replikalarda tek J olacağını sanmıyorum zaten, gördüklerim hep çift J şeklinde. Bu da çok iyi gösteriyor. Özellikle sinyallerde, dörtlülerde, sarı beyaz arası geçişler çok şık oluyor.Bence u led j ledden daha guzel duruyor cift j cok hos ancak tek j siradan bence , u led golf ile cok ozdeslesmis bir opsiyon