maviplanet
Üye
- İsim
- Abdulkadir
okadar yorum var ama alıp kullananlardan pek tavsiye linki yok. kullanan arkadaşlar tavsiye linklerinizi bekliyoruz.
ben derim ki bırakın orijinal kalsın, hem yol aydınlanır, hem küfür yemezsiniz. araç şu anki durumda iyi aydınlatmıyorsa ampülleri güçlendirin derim.Selam Ustadlar,
1.2 Comforline beyaz araca led ampul takacaktım mercek olmaması nedeni ile aydınlatma performansı istediğimi yakalayamayağım ve karşıdan gelenden küfür yememek için led far mı alsam diye düşünüyorum.
U far ve J far var hangisini almak daha iyi olur ikiside birbirine yakın fiyatlar.
Kayar farlar muaynede sorun olur mu ?
2.el yada sıfır bütceme uygun bulursam almayı düşünüyorum.
Siz olsanız aydınlatma performansı ve görsel olarak hangisini seçerdiniz
Örnek iki ilan ;
J tipi
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-vw-golf-7-yeni-j-dizayn-far-591930154/detay/
U tipi
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-vw-golf-7-mk7-r-cift-u-far-kayan-led-sinyal-696036844/detay
Paraya kıyamadım yoksa alıp artı eksi yorumlarımı kesinlikle yazardımokadar yorum var ama alıp kullananlardan pek tavsiye linki yok. kullanan arkadaşlar tavsiye linklerinizi bekliyoruz.
Paraya kıyamadım Photon led set ampul taktım şimdilik idare ediyorumben derim ki bırakın orijinal kalsın, hem yol aydınlanır, hem küfür yemezsiniz. araç şu anki durumda iyi aydınlatmıyorsa ampülleri güçlendirin derim.
Dikkat ederseniz beyaz ışık ev ampullerinde bile göz yoruyor. benim evin bütün ampulleri sarı renktedir.@Culture33
aynı fikirdeyim. farları değiştirmek için 2,5-3 k bütçe ayırmak istemiyen benim gibi arkadaşlara ampül tavsiyesinde bulunursanız seviniriz.
xenon mu led mi şapkalımı yoksa merceklimi okudukça kafam karıştı. çünki uygulama yapmayınca sadece kağıt üzerinden okuyunca anlam kazanmıyor olay.
u yada j led almak yerine amerikan far dedikleri aydınlatmaya uygun, ayrıca kısa ve uzunların akşam olunca daha verimli aydınlatan kaliteli ampül tavsiyelerinizi bekliyorum.
beyaz ışık gözümü rahatsız ediyor(hatta kadran aydınlatması beyaz olduğundan en kısıkta kullanırum) lakin sarı ışık zarar vermiyor.
mümkünse sarı ışık da tavsiye vermek isteyen arkadaşların fikirlerini almak isterim.
hayırlı olsun diyelimParaya kıyamadım Photon led set ampul taktım şimdilik idare ediyorum
Karşıdan hiç sellektörde yemedim ama kışın yağmurda performans beklemiyorum çok aktif kullanmıyorum aracı
1. önceliğim motosiklet benim için
rica ederim. elimizden geldiğince, bilgimizin yettiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.@Holigan araba ilk alındığı haliyle comfort paket. mercekli far da yok.
mercekli far sanırım 2500-3000 tl civarı. yanılıyorsam lütfen düzeltin. şuan bütçem o kadara pek uygun değil.
https://urun.n11.com/xenon-far/golf-7-aparat-gerektirmeyen-csp-simsek-etkili-led-xenon-8400-lm-P361550178
bu tarz ürünleri orjinal fara takınca randıman vermez mi diyorsunuz.
Culture33 ilk arabam şahin idi far ışıtmasından pek memnun değildim, usta dediki arabaya bi aparat takacağım ondan sonra ampulu yükselteceğiz dedi ve aparatı yapıp yüksel watt ampul taktık sonrasında kısa ile giderken bildiğin uzak gibi aydınlatıyordu. karşıdakileri çok rahatsız ediyordu orasıda malesef ayrı bir konu.
şimdi 100 lük ampül alırsam devrelere zarar vermiyelimde sonrasınra.
tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
orjinal kadar bir aydınlatma beklemeyin kesinlikleÜstadlar merhabalar ;
2015 Golf 7 comfortline aracıma j led far ve kayan led stoplardan takmaya karar verdim. Birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
1) Taiwan malı ürünlerde bir sıkıntı olur mu?
2) j led far için en iyi marka uzun kısa ampul markası hangileridir ?