Söylediğiniz model yılları yine mk7 kasanın olduğu yıllar mk6 kasadan sonra 2012- sonrası koltuklarda aşınma daha çok oluyor bi süreden sonra tüylenme başlıyor sol taraflardan aracı sıfır aldığımda maslakta tanıdığım bi döşemeci abiye çay içmeye uğramıştım direk uyardı inip binerken oralara sürtmemeye dikkat et belindeki kemer aşındırıyor o kısımları diye.Nerede o 2013-2014 model golflerin döşeme kalitesi. şimdikiler bildiğin kağıt.
MK7 Evet 2013 model golf highline ım da vardı 2016 tı da şimdi de 2018 1.4 TSI Highline var, paspasların ve koltuk döşemesinin kalın ve sağlamlığından tutun göğüs malzemesine kadar her şey çok daha kaliteliydi. 2013 model aracımı sattığım kişi ile ara ara görüşüyorum, koltuklar haala sağlam tüylenme var yok arasında.Söylediğiniz model yılları yine mk7 kasanın olduğu yıllar mk6 kasadan sonra 2012- sonrası koltuklarda aşınma daha çok oluyor bi süreden sonra tüylenme başlıyor sol taraflardan aracı sıfır aldığımda maslakta tanıdığım bi döşemeci abiye çay içmeye uğramıştım direk uyardı inip binerken oralara sürtmemeye dikkat et belindeki kemer aşındırıyor o kısımları diye.