en mantıklısı bu sanırım öteki türlü bu parçayı bulma olasılığı az.İş görmez araçlardan bulabilirseniz çıkma şekilde ve iyi bir döşeci ile çok güzel orjinal gibi yaptırabilirsiniz
Aynısı değil evet ama çok yakın, sökülme deforme çok fazla sizinkinde, Çaresiz yaptıracaksınız hocam. Dediğiniz gibi kirli temiz olması tonun farklı görünmesine de sebep oluyor olabilir.Açıkcası İşin en zor kısmı uygun kumaşı bulabilmekte dış taraftaki siyah kumaş bulunabiliyor fakat iç tarafta kalan işlemeli kumaşı bulmak çok zor döşemeci bir tandığım ile görüştüm iç taraf için numune verdi fakat çok az bir renk farkı var gibi veya koltuklar pis ondan dolayı renk tutmuyor hafta içinde yaptıracağım fakat kararsız kaldım sonuç olumlu olursa fiyat bilgisini buradan paylaşırım olmazsa tek çare çıkma kılıf bulmak.
Ekli dosyayı görüntüle 58978Ekli dosyayı görüntüle 58980Ekli dosyayı görüntüle 58979Ekli dosyayı görüntüle 58981Ekli dosyayı görüntüle 58982Ekli dosyayı görüntüle 58983
Fiyat bilgisi de eklediğiniz için teşekkürler. Arabada sigara içirmemek için bir neden daha. Kendim içerim de başkasına içirmemBu gün aracıma Arca serviste hidrolik değişimi yaptıktan sonra bej alcantra koltuklarım da sigara yanığı tadilatı yapılmış fakat içime sinmediği için kumaş değişimi için Şaşmaz da Güngör Oto Döşemeye gittim.
Bej olan orta Alcantra kumaşlardan mevcutmuş ama kenarda olan kumaş piyasa da yokmuş siyah olan kumaşın çok benzeri var ama bejde yok dendi.
Parça kumaş değişimi için de parça başı 1000 tl gibi fiyat verdiler.
Ben sigara kullanmam aldığım kişi ilk sahibi koltukların anasını aglatmisAynısı değil evet ama çok yakın, sökülme deforme çok fazla sizinkinde, Çaresiz yaptıracaksınız hocam. Dediğiniz gibi kirli temiz olması tonun farklı görünmesine de sebep oluyor olabilir.
Peki oradaki sünger tabakasına bir hal çaresi var mı? Yani kaşar dilimler gibi oraya biraz sünger dilimleyip yapıştırmak gerekir mi acaba ?
Çünkü üzerine kumaş geçirince o bölge çökük gibi kalacak kumaş pot kalacak gibi geldi bana.
Fiyat bilgisi de eklediğiniz için teşekkürler. Arabada sigara içirmemek için bir neden daha. Kendim içerim de başkasına içirmem
En dıştaki sünger tabakası zaten döşeme kumaşının kendi süngeri altındaki dokumadan görebilirsiniz koltuk süngeri değil yani parça değişince pek fark olacağını sanmıyorum tabi bu benim koltuklar için geçerli daha oyuk olanlar için dediğiniz gibi dilimleyip yapıştıranlar görmüştüm ne kadar sağlıklı olur muamma .Aynısı değil evet ama çok yakın, sökülme deforme çok fazla sizinkinde, Çaresiz yaptıracaksınız hocam. Dediğiniz gibi kirli temiz olması tonun farklı görünmesine de sebep oluyor olabilir.
Peki oradaki sünger tabakasına bir hal çaresi var mı? Yani kaşar dilimler gibi oraya biraz sünger dilimleyip yapıştırmak gerekir mi acaba ?
Çünkü üzerine kumaş geçirince o bölge çökük gibi kalacak kumaş pot kalacak gibi geldi bana.
Fiyat bilgisi de eklediğiniz için teşekkürler. Arabada sigara içirmemek için bir neden daha. Kendim içerim de başkasına içirmem