Hakkaten rezalet bir durum.Aynı sorun maalesef bizde de mevcut, 2019 araç 55 bin km de, satmayı düşünüyoruz dışında en ufak bir hasar yok yeni gibi ancak koltuklar bu halde. Akıl alır gibi değil önceki golflerin döşemeleri taş gibiydi. Hıghline donanıma sahip aracın koltukları gömlek kumaşından daha ince ve ne olursa olsun yıpranacağı aşikar çözüm bulan arkadaş yazarsa sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 63489Ekli dosyayı görüntüle 63490
Aynı durum bizdede mevcut iki parça değişse 750-1000tl parça başı 1500-2000tl ye yapıyor döşemeciler koltuk sökülüyor bezi çıkartıp o iki parça dikişlerden sökülüp aynı parça(lar) kesilip dikiliyor işçilik isteyen iş oldıgından parça başı yapıyorlarAynı sorun maalesef bizde de mevcut, 2019 araç 55 bin km de, satmayı düşünüyoruz dışında en ufak bir hasar yok yeni gibi ancak koltuklar bu halde. Akıl alır gibi değil önceki golflerin döşemeleri taş gibiydi. Hıghline donanıma sahip aracın koltukları gömlek kumaşından daha ince ve ne olursa olsun yıpranacağı aşikar çözüm bulan arkadaş yazarsa sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 63489Ekli dosyayı görüntüle 63490
aynı döşeme ile mi değiştirdiniz ?Ben ve kardeşimde de Golf 7 var benimki 2013 kardeşimin ki 2014 ikisinde de şoför koltuğunda bu sorun baş gösterdi, kardeşim durumu tespit ettirdi, ücretsiz onarım istedi servis ve doğuş olumsuz yanıt verdi, o da Tüketici hakem heyetine gitti ve değişim kararı aldırdı, tıpış tıpış değiştirdiler,
Ben üzerine düşmedim, yıpranma artınca Kocaeli'nde bir döşemeciye 200 TL ye değiştirttim,
Aracınız garanti kapsamındaysa değişim isteyin, gelen cevaplarla vs gidin hakem heyetine alın hakkınızı
ne kadar mal oldu hocamBen bu sorudan dolayı komple sıfırladım koltuklarımı hemde ısıtmalı olarak Elimde 4 takım da var hala yıprandıkça değiştiririm
Yipranan yeri sokup ayni kumastan yapiliyorAracımın şoför koltuğunda tam binip inerken sürtünme olan yerde önemli bir yıpranma söz konusu. Bu tarz sorunları kılıf değiştirmeden tamir eden bildiğiniz bir yer var mı acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 21342