Çok bekledim olsun o kadar Duhan Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin 7.5 rline kasaya geçmeyi düşün sende aracı satarsan o da güzelbeni bitirdin @driver_can
Teşekkürler abi.Çok küçük yaşımdan itibaren kendi tamir ve bakım dükkanımızda otomobillerin içinde büyüdüm.Babam ipsala gümrüğünden araç alıp aylarca uğraşır bittikten sonra da ben bi pazara gideyim de bakalım nasıl durumlar dedikten sonra eve arabasız dönerdi.Bizde otomobiller kapıdaki araç değil yalnızca ailenin bi bireyi.Delilik seviyesinde sevdiğim,harcadığım,ilgilendiğim doğrudur çevrem alıştı artık.En baştada eşimMaşallah. Can sendeki Bu tutku ibretlik doğrusu. Kazasız belasız güzel günlerde Keyifle kullanman dileğiyle ...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaklaşık 2 hafta olacak pazartesi günü.Sabah mavinin satışını verdim öğlen beni bekleyen şuanki aracımı aldım noterden.Bu da sattığım aracımın linki kendilerince satmaya çalışıyorlar.Gri comfort araç olarak.Para kıyıp eski araçlarının yerine ve benim gönderdiğim resimlerle açmasalarmış iyiymişNaptın be reis daha güne kadar her geçtiğimde maviyi görüyorduk artık göremiyecez anlaşılan ne ara sattın geçtin maşallah valla cok hızlısın hızına yetişilmiyor
Teşekkürler isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin Allah.Elimden geldiğince kendimden birşeyler katmaya çalışıyorum.Valla araç ateş ediyor resmen, hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.