Teşekkür ederim daha iyileri isteyen herkese nasip olsun.Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah aracınız dokunuşlarınızla muhteşem olmuş .
Teşekkür ederim daha iyileri isteyen herkese nasip olsun.Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah aracınız dokunuşlarınızla muhteşem olmuş .
Teşekkür ederim Tevfik abi.Bide konuştuğumuz linkteki stopları getirtebilsem uygun fiyata dış görüntüyü tamamlayacağım kafamdaki.Ama bu aralar gelen tanıdık yok işim biraz zor.Yine döktürüyorsun Can maşallah. Rline bambaşka gösteriyor golfü
Servise sormadım ama Ender elektronikte 4 bin lira parçacıda da indirimle aynı fiyatı verdi.Maşallah hocam. Serviste 7.5 stoplara güncel olarak kaç fiyat çekiyorlar soketlerle birlikte?
Maslak mtc otoda yaptırdım.Benim ufak iki gamzeydi 100/150 bişey verdim.Hocam bizim araçtadada 1-2 cekilecek yer var kapıda maslakta nerde yaptırıdınız acaba fiyat ne aldılar
Cok teşekkürler bayramdan sonra bi uğrayıp halletirimMaslak mtc otoda yaptırdım.Benim ufak iki gamzeydi 100/150 bişey verdim.
Biraz karanlık oluyor farların performansını etkiliyor ama gülü seven dikenine katlamıyor misali kullanıyoruz...@driver_can gece görüş nasıl? Benim biraz gece sürüş sıkıntılı