Ateş ediyor maşallah. Allah nazarlardan kazalardan korusun.brt06 dedi:Devamı
Hayırlı olsun hocam tekrar.
Ateş ediyor maşallah. Allah nazarlardan kazalardan korusun.brt06 dedi:Devamı
Allah razı olsun hocam sizinki de en kısa sürede gelir inşallah çok güzel araç keyifle binersiniz son durum ne sizin araçtatugican dedi:Ateş ediyor maşallah. Allah nazarlardan kazalardan korusun.Devamı
Hayırlı olsun hocam tekrar.
İnşallah hocam devam eden bir kursum var eğer ayarlayabilirsem gelmeyi çok istiyorummaniax dedi:
Hocam saolun. Allah herkese ağız tadıyla binmeyi nasip etsinMSE dedi:@brt06
Maşallah hocam. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.
Bu beyaz da çok canlar yakacak gibi duruyor @silvershadow
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen hocam az kalmış. 10 gün içinde aracınızı alırsınız mtv ilk taksitinide bayi öder iyi bir döneme denk gelmişenpisagor dedi:Biraz önce st aradı, araç gemiye bindi gözün aydın, bu yıl fatura ederiz dedi, sanıyorum az kaldı.
Teşekkür ederim, sizin de aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Fotolar cok yakışıklı, % kaç bi indirim alabildiniz siz?brt06 dedi:Aynen hocam az kalmış. 10 gün içinde aracınızı alırsınız mtv ilk taksitinide bayi öder iyi bir döneme denk gelmişBiraz önce st aradı, araç gemiye bindi gözün aydın, bu yıl fatura ederiz dedi, sanıyorum az kaldı.
enpisagor dedi:Teşekkür ederim, sizin de aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Fotolar cok yakışıklı, % kaç bi indirim alabildiniz siz?Aynen hocam az kalmış. 10 gün içinde aracınızı alırsınız mtv ilk taksitinide bayi öder iyi bir döneme denk gelmişBiraz önce st aradı, araç gemiye bindi gözün aydın, bu yıl fatura ederiz dedi, sanıyorum az kaldı.
MTV icin de özellikle ocak ayı tercih olmasını istedim, yine bizden çıkıyor ama Aralık için ödememek güzel
Teşekkür ederim. Hocam ben %8 indirim aldım. St bana faturayı keselim arabayı 10 ocak gibi teslim edelim ocak mtv sinide biz ödeyelim dedi beklememek için ben kabul etmedim eğer st ye bu durumumu söylerseniz ocak mtv nizi bayi ödeyecektir bilginiz olsun siz temmuz mtv sini ödersiniz
Sizin tutku çok ağır basmış 10 gün için vergi tekrar hayırlı olsun.brt06 dedi:Teşekkür ederim, sizin de aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Fotolar cok yakışıklı, % kaç bi indirim alabildiniz siz?Aynen hocam az kalmış. 10 gün içinde aracınızı alırsınız mtv ilk taksitinide bayi öder iyi bir döneme denk gelmişBiraz önce st aradı, araç gemiye bindi gözün aydın, bu yıl fatura ederiz dedi, sanıyorum az kaldı.
MTV icin de özellikle ocak ayı tercih olmasını istedim, yine bizden çıkıyor ama Aralık için ödememek güzel
Teşekkür ederim. Hocam ben %8 indirim aldım. St bana faturayı keselim arabayı 10 ocak gibi teslim edelim ocak mtv sinide biz ödeyelim dedi beklememek için ben kabul etmedim eğer st ye bu durumumu söylerseniz ocak mtv nizi bayi ödeyecektir bilginiz olsun siz temmuz mtv sini ödersiniz
Hocam benimkide ödenmedi onu bayi ödeyecek st borç görceksiniz merek etmeyin 15 gün içinde biz ödüyoruz dedi yani bendede borç görünüyo ama biz ödemiyoruz bayi ödedeyecekismail157 dedi:@brt06 sizin aracın 2015 2. Dönem MTV si ödendi mi acaba? Ben yarın aracı alacağım sabah baktım henüz, ödenmemiş MTV
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi