@tugican bakalım artık hocam inşallah dediğiniz gibi olur da daha erken kavuşuruz olmazsa da her şerde bir hayır var der bekleriztugican dedi:Kendinizi koper diye şartlandırmayın hocam, yoğunluk sebebiyle benim aracım belçikadan kalkan gemiyle geldi.Merhabalar,
Ayın 9'undan bu yana limana sevkiyatta gözüken aracım dün öğleden sonra Koper limanından kalkan gemiye de yetişmemiş ne yazık ki st den aldığım bilgiye göre yıl sonu hedefi ve yılbaşı ayağına bu yoğunluk ve gecikmeler yaşanıyormuş sözde. benden önce siparişi geçip üretimi bitip limana gelen çok araç dahi bu son gemiye yüklenememiş. Bu gemiyle gelseydi Ocağın 5-6'sı gibi teslimat olacaktı ama sanırım 7-10 gün daha uzayacak teslimat süreci :/ arabayı da satalı 1 ay olduğu için sabırsızlık can sıkıntısına dönmeye başladı da işte elden bişey gelmiyor. Bende ki son durum bu arkaşlar,diğer siparişte olan arkadaşlara belki bir bilgi olabilir diye paylaşmak istedim.
Neptune gemileri ve koper limanı genellikle kullanılmakta ancak yoğunluklarda vb. farklı gemilerle farklı güzergahlardan gelebiliyor. Satış temsilcinizin kesin elinizde olacağını söylediği tarihte araç teslim edilecektir.
@brt06 ben de kendimi biraz öyle avutuyorum hocam,polyannacılık oynuyoruz işte bu arada sizin de aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin hocam. Maşallah çok asil duruyor beyaz beyaz :'(