Alamadık
Ben artık gerçekten querasma denen futbol cahiline dayanamıyorum. Tahammülüm yok. Bu kadar bencilce oynayan bu kadar mantıksız oynayan bu kadar çizgiye yapışık oynayan bir adam daha görmedim. Sürekli bi ego sağa sola el kol hareketleri sevimsiz bir herif ya. Gerçekten görmeye dayanamıyorum. Sanki takımda şut çekme hakkı bir tek kendinde var. Gökhan bir şut çekiyor niye vermedin diye tavırlar el kol hareketleri. 10 dakika sonra abubakara bomboş pozisyonda vermiyorsun ve şut cekiyorsun. Rezillik ya.
Takımın moral motivasyonunu düşürüyor. Oğuzhan ile Atiba ile tartışıyor. Şenol hocaya falan trip atıyor. Sen kimsin ya. Kendini takımdan büyük gören hiçbir futbolcunun bu takımda yeri olmamalı. Atiba ile tartışıyorsun ya. Atiba Atiba. Allah çarpar ya.
Sene Sonu 3-5 neyse Çine satarlar umarım.
Gelelim abubakara. Hafta içi aptalca bir hata yapıp senede 3.3 milyon euro alırken tam profesyonel ama oynarken profesyonellikten uzak hareketler yapıp takımı yalnız bırakan (ki bu ilk değil bkz: Kiev ) ve neredeyse elenmemize sebep olacakken, bugün tüm rakipler puan kaybetmisken alınacak 3 puanın müthiş önemi varken, cebinde sarı kartin varken yine amatörce hareketler yapıp atılan bir futbolcunun nazarimda kıymeti yoktur. Yapma abi yapma. Pozisyon temiz olsa bile yapma ya. Velev ki o topu aldın hakem devam mı ettirecek sanki. Ya boş boş işler ya.
Baya kızgınım takımda ki bir kaç futbolcuya. Başınızı agrittiysam kusura bakmayın lütfen.