Hocam öncelikle twitter adresinizi bilmek isterimHocam biraz Twitter takipçim var bunlar kendi aralarında toplanıp bildiri yayınlıyorlar geçenlerde Şenol hocaya sordular oda destek olsunlar başka bişey istemiyorum demişti. Şöyleki maratonla kale arkasına akın yerleri kendilerine istiyorlar derbi maçlar öncesi kaybedersek şöyle böyle anarşi çıkaralım gibi şeyler ayrıca geçen kayseri maçında ilk 20 dk susmadan unuttum şimdi siyasi bir marş söyleyerek mesaj vereceklerdi ama taraftar uymadı allahtan , ama ilk kaosta ortaya çıkmaya hazırlar ve ben buna uyuz oluyorum. Anladığım kadarıyla stadın kendilerinden bağımsız hareket ederse bir güçleri kalmayacağı düşüncesindeler biliyorsun güç demek para demek. Şu an kombine yenileme süreci var istediği yerden bilet vermiyor beşiktaş şöyle vermiyor geçensene kombine alan bu sene öncelikli bunlar kombinelerini arka ve ona yakın yere kaydırmak istiyor ama klüp eğer yenilemek istiyorsan aynı koltuğu alacaksın yoksa öncelik tanımam diyor. Ben inönüde ailemle maça gittiğinde hep tedirgindim garip tipler vardı şimdi okadar güzelki kıyamıyorum bu düzen bozulsun.
Çarşı konusunda ise kesinlikle Türkiye'nin en büyük, en yaratıcı, en zeki ve sadece takım taraftar grupluğu yapmadığını düşünenlerdenim. Sosyal olaylara sessiz kalmaması, bununla ilgili eylemler, pankartlar, yürüyüş yapılmasını kesinlikle destekleyenlerdenim. Siyasi marştan kastınız ne bilmiyorum ama eğer ki kastettiğiniz izmir marşı ise 90 dakika söylense rahatsız olmam, gurur duyarım böyle bir takımın taraftarı olduğum için.
İstanbul'da yaşamıyorum, sürekli maçlara gitme imkanım yok, dolayısıyla bahsettiğiniz durumları gözlemleme yaşama durumum olmadı hiç. Bu konuda size inanırım. Oradasınız çünkü. Üstelik maalesef-ki çarşı grubunun böyle bir tasarrufu var stat ve yerleşim yeri olarak. Çıkar uğruna takımı sabote etme pahasına yapılacak bir eylemde değerlerini kaybederler ve hiç istemem bu durumu. Hem oluşan bu markaya hem kulübe zarar. Başkanın da bu gruptan çok haz etmediğini düşünüyorum ki sebep de bahsettiğiniz durum. Yazın 7 ağustostaki olympiacos hazırlık maçına gitmiştim kızımla. Çok beğendim, çok güzeldi, izlemeye doyamadım stadı. Maçların sorunsuz geçmesi en büyük dileğim hocam. Kendi içimizde birbirimize düşmemek lazım. Önümüzdeki 4-5 yıl bizim. Ambargo koymamız gerekir. Buna çomak sokacak herkesin karşısında olmak gerekir. Bir de yerli yersiz q7 diye bağıran taraftar kitlesini bi'susturursak 10 numara olur