Dün akşam restorandaydik 1 duble rakiya 30 tl yaziyor bir sise birayi 15.50 den aciyor.Bir kadeh kirmizi sarap 20 tl...Garsona dedim sen bana soda limon getir icecek olarak...Alkole verecegimi yemeğe veririm diye düşündüm verdim siparişleri
@mcgyver Cok iyi. Super. Tebrikler.
fiyata göre doldurttuğum için ben hissetmiyorum, 100 lira diyorum pompacıya ibreye de bakmıyorum, ne zaman biterse yeniliyorum, kafam rahat
Başından 20 sayfa okudum bişey anlamadım başa dönücem.[mention=11846]doganersin[/mention] Birgün bizim yerimize de dusunecekler zaten...
1984 gercek olacak cok yakindaa [emoji3]
Gerçekmii[emoji848][emoji848][mention=255]slck[/mention] Filmi de var.
Hocam ben sürekli shell v power kullanıyorum . Bir kaç kez deneme amaçlı opetten aldım . Menzil arttı fakat çekiş düştü gibi geldi. Aracı hergün kullandığım rotada aynı şekilde kullandığımda gitmiyor gibi hissettim .@mbonat aynen kampanyaları takip etsek birbirimize haber versek güzel olur şu anda opet in kampanaylarından faydalanıyorum size özel die uygulamadan indirdim %1+%3 veriyor du gerçi yarın bitiyor sanırım opet uygulamasında detaylı bilgi yer oluyor hocam bp den hiç almadım shell ve opet harici yakıt almıyorum 1 kere TP den almıştım çok pişman oldum indirimde die arabanin çalışması düzelmesi için 2 tane katkı atmak zorunda kalmıştım bp yi önerirsiniz kampanyaları hakkında bilgim yok bende deneyebilirim saygılar