@rsimsek @rsimsek hocam başlığı degistirebiliyormuyum bilmiyorum fakat ben değiştirene kadar muhtemel pes pese 3 zam gelecektir die tahmin ediyorum az çok piyasaları takip ederim haberlerde yazılanlara göre abd yatırımlarıyla karısı karşıya kaldık ve abd başkanı 18 seçenekten 5 ini seçecek ve turkiyeyi yaptirim uygulamaya sokulacak ki tabiki haberlere göre yazıyorum umarım olmaz umarım herşey yolunda gider ki 6.60 bile çok citti rakam tabi biz 7 lere alistirdilar fakat konu dişina çıkmadan ve form kavramına aykırı da davranmak istemiyorum amacım siyaset te değil ki zaten yapamayiz ifade ozgurlugu kalkali yillar oluyor agacmalzeme hocama sonuna kadar katiliyorum... sadece golfumu ağız tadıyla kullanmakti amaç çok zoruma gitti bu şekilde konu actim
Son 6 ayda
Bakim maliyeti %17 arttı serviste
Yakıt maliyeti %22 artı
Vergi zaten o net ne kadar artti takip edemedim mtv yi
Kasko sigorta desek aldı başını gitti türk şirket yok yabancılara haraç ödüyoruz sigorta ve kasko da resmen zorunlu olarak at kosturuyorlar tek eller çünkü kasko değil zorunlu fakat sigorta zorunlu yinede elden birşey gelmiyor ve konu ne yazık ki kör düğüm kapatıla biliyorsa kapatalım saygılar
Son 6 ayda
Bakim maliyeti %17 arttı serviste
Yakıt maliyeti %22 artı
Vergi zaten o net ne kadar artti takip edemedim mtv yi
Kasko sigorta desek aldı başını gitti türk şirket yok yabancılara haraç ödüyoruz sigorta ve kasko da resmen zorunlu olarak at kosturuyorlar tek eller çünkü kasko değil zorunlu fakat sigorta zorunlu yinede elden birşey gelmiyor ve konu ne yazık ki kör düğüm kapatıla biliyorsa kapatalım saygılar