Yani çekici falan tam hayvan dostluğu!@Mmt0634 sagolun hocam istanbuldayim
Yarin sabah araba cekiciyle servise götürülecek, insallah güzel haberleri size yazarim
kardesim mesele kedi meselesindeme sikayet et yuze telefon kapamak nedemek ya ayrica onemli bir sorun olsa aracta cocuuklqr olsa boylemi yqpilicak ara dogusu sikayette bulun@slck yavru kedi dondu kaldi galiba, itfayiye bir gaz sikti, site ayaga kalkti, kornayida denedik
@AhmetCakmak arabayi kapali garaja cektim, kendisi cikar diye umut ediyorum, olmadi cektiricem lifte kaldiricam,
ayrica volkswagen acil yardim da beni yarim saat bekletti, sonra yüzüme kapattilar, ne varsa itfayiyede var, 5 dakikada kapinin önüne geldiler
Yakın zamanda bodrumda 6 kedi bakmışlığım vardır sonunda büyüdüler ve bodrumdan çıkarıp saldım sonra arabama dadandılar ve şimdi yoklar.Küçük kedi yaş mama yemez bunu anası yer ancak.Bodrum oldu pire içinde şirket çağırıp ilaclattım.Apartman yangın merdiveninde yoska diye geçen güvercin bakıyoruz büyüyüp gidende var düşüp ölende.Bakmak sorun değilde cam kenarlarına çok kaka yapiyorlar anaları.Sokak köpeği arkadaşımda çok var ewde ne artarsa onların ve a101 den hindi salamları var.köpek hemen hemen herşeyi yerde kediler çok kibar.Balık almıyoruz artık ölüp duruyorlar çözemedik işi fanusta olmuyor.[mention=255]slck[/mention] Helal [emoji3]