Yanlış bilgi , 7 yıldır Mazda 6 kullanıyoruz trim sesi dahil olmak üzere bir sorun çıkartmadı . Sorunsuz araba vardır . Sorunsuz alman arabası yoktur .@Erh Sorunsuz araç olmaz hele hele sorunsuz golf ve dsg hiç olmaz merak etmeyin dsg yüzünden zaten her yıl 2-3 defa servise gideceksiniz bunun kaçarı yok, size hiçkimse bu araç sorunsuz kullanılacak diyemez, zaten garantide bunun için var, tabi tercih sizin ama büyük ihtimalle yeni aldığınız araçta da benzer sorunlar olacak.
Dsg yüzünden 4 yılda 1 kere gittim servise o da kavramayı 1.5 saatte değiştirdiler sağolsunlar(vites değiştirirken ıslık sorunu). Araç 120 binde şu an. @mbonat Mazda güzel araba ama sorunsuzluk dışında Golf e yakin bile degil hocam maalesef. @ErhSizin olayda daKesinlikle sorunlu araba satmışlar ve hakkınızı versinler, vites kutusuysa olay sadece okey değişir iş biter ama değilse değişim şart gibi.@Erh Sorunsuz araç olmaz hele hele sorunsuz golf ve dsg hiç olmaz merak etmeyin dsg yüzünden zaten her yıl 2-3 defa servise gideceksiniz bunun kaçarı yok, size hiçkimse bu araç sorunsuz kullanılacak diyemez, zaten garantide bunun için var, tabi tercih sizin ama büyük ihtimalle yeni aldığınız araçta da benzer sorunlar olacak.
Hocam geçmiş olsun@Mmt0634 bana orjinal vites kutusu takalım.yada para iadesi.yada ötv farkı 25000 verin aracı değişelim teklifi verildi.fakat ben aracı aldığımda ötv olmsdığı için almiştım.dediği farkı diye veteyım ki arac bozuk .sattılar.bilemedim.
Para iadesinde hurda indirimi yok sayıyorlar yenisini alacağınız zaman da ÖTV farkı istiyorlar olmaz Hocam öylePara iadesinde ben hurda arac vermiştim.onu yok sayıyorlar.hurdayı boşa vermiş oluyoruz.