@SerkanG hocam hangi mazdayla ne kadar süre geçirdiniz bilmiyorum ama . 2 farklı golfe sahip olmuş biri olarak golften çok daha üstün olduğu özellikleri var .Dsg yüzünden 4 yılda 1 kere gittim servise o da kavramayı 1.5 saatte değiştirdiler sağolsunlar(vites değiştirirken ıslık sorunu). Araç 120 binde şu an. @mbonat Mazda güzel araba ama sorunsuzluk dışında Golf e yakin bile degil hocam maalesef. @ErhSizin olayda daKesinlikle sorunlu araba satmışlar ve hakkınızı versinler, vites kutusuysa olay sadece okey değişir iş biter ama değilse değişim şart gibi.
DSG sanzumanın değişmesi ve işlem gormesi gayet normal bir durum değer falan düşürmez hocam. suan ikinci el dsg golf alacak olsam bakacagim ilk sey garanti var mı? garanti yoksa mekatronik-kavrama değişimi yapilmiş mi ? yapılmamış ve garanti bitmişse o aracı almadan döner giderim. bu kadar ilinti yapmanıza hiç gerek yok. burada arkadaşlar size yardımcı olmaya calısıyor hiç kimsenin vw-doğus-veya arabayı satın aldıgınız bayı babasının malı deil..@DoğanARABACI ben yerel ustaların arızayı soylemeleri sonrasında servisle ırtıbata gectim.onlar arızayı kabul ettiler.araç serviste şu an.ben sıfır bir aracta sanzuman dıye değişsinki.diyorum.onun için yeni araç istiyorum.ben bu aracı ikinci elde değişmiş sanzumanla satısa sunsam millet huylanır.deger kaybı olcak.niye olsunki.ben fiyatı uygun dıye aldım.