Dunlop fm800 bi araştırın derim
Primacy 4 den memnunsunuz yani dimi hocam , yol tutuş , frenleme ve özellikle kalkışlardaki patinaj durumu nasıl[mention=1120]41HU367[/mention] benim de fabrikadan gelen lastikler 16 inch Hankook'tu. Tam 5 sene 87bin km kullandım. Tecrübeme dayanarak son 1-1.5 sene sertleşme ve fren uzaması görülebiliyor. Dikkatli kullanın. Yeni lastiklerim primacy 4. 1 senedir sanki 15 jantta gidiyomuşum hissi var.
Bence hankook ventus prime2 kenarları keskin hafif spor bir lastik 16 jant için. Primacy 4 daha esnek ve oval kenarlı.
Golf için en ideal lastik hankook ventus prime 2 ancak 3 seneyi geçmeme koşuluyla.
iyi bir lastik isterseniz Sessiz kaliteli ve güvenli olarak .; 1. goodyear f asimetric 2. sıra Michelin 3. Petlas Velox pt741 önerebilirim.@Ender lastiğe verilen paraya acımam 225 45 17 ebatta iyi bir lastik almak istiyorum extra olarak run flat ya da xl güçlendirilmiş yanak vs da eklenebilir yolda giderken lastik patlaması çok kötü durum run flat o açıdan makul. bir de 91 veya 94 yük endeksi hangisini önerirsiniz 94 e gerek var mı highline araçlar fabrikadan 91w ile geliyor hız endeksi w yeterli zaten 1.6 tdi ile 300 yapamayacağımız için
Siz ne kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim ?