bildiğim kadarıyla bu normal hocam.Hocam lıne assist bı sorunum var şerit bulduktan sonra devreye giriyor 20 sn sürmüyor direksiyonu üstlenın diye uyarı veriyor sonra tekrar şerite koyuyorum tekrar o uyarıyı verıyor sorun nedir acaba
Sent from my iPhone using Tapatalk
az bir kuvvetle direksiyona dokunman bile sürekli takipte kalması için yeterli.Hocam lıne assist bı sorunum var şerit bulduktan sonra devreye giriyor 20 sn sürmüyor direksiyonu üstlenın diye uyarı veriyor sonra tekrar şerite koyuyorum tekrar o uyarıyı verıyor sorun nedir acaba
Tam beklediğim gibi hocam, buradan bir kez daha Muhammed ve Ahmet'e teşekkür ederim.@MSE@ansolakŞefik hocam aracınızda Lane assist hayırlı olsun bugün buluşmada açtırdınız sanırım. ilk düşünceler nasıl?@Şefik
Çalışması lazım hocam. bende kodlamadan beridir sorun yok.Tam beklediğim gibi hocam, buradan bir kez daha Muhammed ve Ahmet'e teşekkür ederim.@MSE@ansolak
Yalnız şöyle bir durum var, sabah tekrar bakacağım ama park pilot ve geri kamera şu anda çalışmıyor, Ahmet'le konuştum durumu onda da böyle hata vermiş ertesi gün normale dönmüş, sizin bu durumdan bilginiz var mıdır?
@Orhan Hoca
@Orhan Hoca @MSE hocam valla geri gelmedi, @ansolak Ahmet hocamla da konuştum, onda da dün gitmiş benimkiyle aynı şekilde ama onda geri gelmiş. :S servise götürmeyi düşünüyorum artık kodlama ile çözülecek birşey gibi gelmiyor bana. çünkü sensörler çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, kamera açılıyor sesini duyuyoruz ama ekrana görüntü gelmiyor. aklına bir fikir gelen ya da bu durumla karşılaşan başka birisi varsa fikirlerini almak isterim.Çalışması lazım hocam. bende kodlamadan beridir sorun yok.
Hocam basit bir çözümü olduğuna inanıyorum ama bişey bulamadım malesef.@Orhan Hoca @MSE hocam valla geri gelmedi, @ansolak Ahmet hocamla da konuştum, onda da dün gitmiş benimkiyle aynı şekilde ama onda geri gelmiş. :S servise götürmeyi düşünüyorum artık kodlama ile çözülecek birşey gibi gelmiyor bana. çünkü sensörler çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, kamera açılıyor sesini duyuyoruz ama ekrana görüntü gelmiyor. aklına bir fikir gelen ya da bu durumla karşılaşan başka birisi varsa fikirlerini almak isterim.