Ben bozdum Şefik hocam düzeltti Murat hocamhocam servissiz mi hallettin?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bozdum Şefik hocam düzeltti Murat hocamhocam servissiz mi hallettin?
Estağfurullah Muhammed hocam@mseBen bozdum Şefik hocam düzeltti Murat hocam [emoji4]Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim ama Kendimizi kandırmayalım hocam
Çin'li Ali'de 15.7.4 göremedim hocamBana kablo söyleyin hocam, hemen sardıralım, 15.7.4 olsun [emoji1][emoji1]Sent from my iPad using Tapatalk
Tamamdır hocam takipteyim bendeÇinliye daha gelmemiş [emoji6] yakında düşer oraya da [emoji1]Şaka bi yana çıkınca isteyeceğim.
Sent from my iPad using Tapatalk
Far sensörü olmayan araçta coming home açınca da aynı hatayı veriyor, ayarlardan ışık kısmını fabrika ayarlarına döndürünce normale dönüyor. Hangi sekmedeyse ayarlardan o sekmeyi fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?@yusuf hocam şerit takibi beraber İstanbul buluşmasında açmıştık çalışıyo ama multimedia ekranında ki ayara girerken şu hatayı alıyorum bende (işlev şu anda kullanılamıyor) nedir ekssik nokta kablom da var artık düzelteyim
Hocam adımları tek tek kontrol etmek gerek. Yanlış değer varsa düzeltelim@yusuf hocam şerit takibi beraber İstanbul buluşmasında açmıştık çalışıyo ama multimedia ekranında ki ayara girerken şu hatayı alıyorum bende (işlev şu anda kullanılamıyor) nedir ekssik nokta kablom da var artık düzelteyim
Peki direksiyonu hareket ettirmek icin gerekli donanim Lane Assistsiz araclarda oluyor mu? Ilginc geldi ondan tekrar tekrar soruyorum Lane assist benim icin cok onemli ancak DLA da olsun isterim. Arac geldiginde problem yasamamak icin soruyorum. Bir de 2016 modellerde acilmama durumu olur diye korkuyorum. Yeni donanim sonucta@Yavuz Paksoy hocam sadece dla eklerseniz gerisi açılır. 15.7 kablo da onlar açılıyor fakat birkaç küçük hata çıkıyor. 15.7.3 kablo ile o sorunlar da yok. Sadece dla alın yeterli.