Dikiz aynasinin onunde fabrika cikisi kamera ile gelen araclar.@Orhan abi konu ile alakasız ama hatam affola brşey soracaktım abi vag com kablosu ile lane asist ve side asist sanrım nasıl açıldı yani radarı alıp sensörleri alıp montajla beyine bağlayıp kodlamamı yapıldı yoksa nasıl oldu ?
Calismaz alman gerekir adaptif cruise u. Direksiyon degisiyor acc ile ve cruise kontrolun unitesi.abi demin konfigratörden 1.4 tsi man yaptım 105 e geliyor herşey var acc front asist lane asist kör nokta uyarı sistemi alınıyor mesela buna direk kodlama ile acc eklenirmi radar falan hepsi var sadece acc yok onuda sonradan kodlama ile açabilirmiyiz ?
Cruise kontrol farkli uniteye sahip diyorum bir kez daha.@ansolak abi direksiyon neden değişiyor sadece tuş değişse olmuyormu ? biliyorum evt 30 kmde devre dışı oluor ztn ben uzun yolda giderken istemiştim onu seatlarda veriyor opsiyon olarak aynı mantık sonuçta
berat dinamik light assist opsiyonu ekletmiştim. kodlama yaptım açıldı. özellik dla nın kamerası üzerinden çalışıyor.@Orhan abi konu ile alakasız ama hatam affola brşey soracaktım abi vag com kablosu ile lane asist ve side asist sanrım nasıl açıldı yani radarı alıp sensörleri alıp montajla beyine bağlayıp kodlamamı yapıldı yoksa nasıl oldu ?