evet bu şekil kolaylıkları var. işime yarıyor.şerit takip oluor yani evet anladım sağol abi ztn bitek o olsa yeter gerisine gerek yok en azından otobanda uzun yolda kendine bi bardak kola koyarsın bişey koyarsın o esnada direksiyonu bırakabilirsin yol düz ise işte özellikle emniyet kemeri bağlarken çok iyi olur
Hocam yeni araçlarda açmak biraz daha zor. Hangi sürüm kablo ile deniyorsunuz.Slm arkadaşlar aranıza yenı katıldım passat 2016 model higline aracım var dinamik far asistanı eklettim ama bir türlü şerit takip asistanını açamadık yardımcı olursanız sevinirim?
3 kez gittim servise öyle birşey yaşamadım. kodlamalar olduğu gibi duruyor. ne iş güzar servismiş o. uğraştırıyor sizi.Ben iki defa açtım ilkini açtıktan sonra servis fabrika ayarlarına döndürmüş tabi şasi de kayıtlı değil özellik silinmişti sonra ben tekrar kodladım sıkıntısız çalışıyor
kardeş kodlar passada uymaz diye biliyorum. passat forumlarına baktın mı?Slm arkadaşlar aranıza yenı katıldım passat 2016 model higline aracım var dinamik far asistanı eklettim ama bir türlü şerit takip asistanını açamadık yardımcı olursanız sevinirim?
Hocam sözünü ettiğiniz kablo ile çözüldü mü bu konu, hangi versiyonu almak gerekir, herhangi bir özelliği deaktif etmeden açabilmek için?Yeni kablo geldi bize (GTA) ya. En kisa zamanda bende duzeltecegim suan thinkblue trainer yok. Hos pek aramadim ama olsun yeni kabloyla duzelticez.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kablo biZde lakin kendi aracımda deneyemedim yoğunluktan.Hocam sözünü ettiğiniz kablo ile çözüldü mü bu konu, hangi versiyonu almak gerekir, herhangi bir özelliği deaktif etmeden açabilmek için?
Teşekkürler.