Nasıl bişey istiyorsunuz hocam ?Sadece kilitleyince korna çalıyor değil mi?
Normal kodlamayı yapın. İlaveten aşağıdaki şekilde değişiklik yaparsanız açılışta korna çalmaz. Kilitlerle. İlk basmada çakmaz ikinci defa kilit tuşuna basarsanız korna bir defa çalar.@MSE Sadece kapılar kilitlendiğinde korna çalsın Mercedes'teki gibi kısık tonda 1 ya da 2 kez.
@MSE Teşekkür ederim hocam anahtarsız girişte nasıl oluyor 2 kez mi dokunmak gerekiyor?Normal kodlamayı yapın. İlaveten aşağıdaki şekilde değişiklik yaparsanız açılışta korna çalmaz. Kilitlerle. İlk basmada çakmaz ikinci defa kilit tuşuna basarsanız korna bir defa çalar.
(4)-Acknowledgement signals -Optical feedback during locking > normal
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onu denemedim ama dıştan 2 kez dokunursanız sesli onay çalışır heralde hocam.@MSE Teşekkür ederim hocam anahtarsız girişte nasıl oluyor 2 kez mi dokunmak gerekiyor?
Hocam menüden ayarı aktif ettiniz mi.Az önce 16.8 vag com kablo ile ilk kodlamayı yapayım dedim, anlatıldığı gibi sırasıyla işlemleri yaptım ancak araçta korna çalmıyor bunu ilaveten coming leaving home özelliğimde iptal oldu, nasıl düzelteceğiz arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?
Güngören e yolunuz düşerse yardımcı olurum hocam.Merhaba, araniza yeni katildim. Bu gizli ozellikleri de ilk defa simdi gordum ve cok hosuma gitti. İstanbul Beylikduzu'de oturuyorum. Bu ozellikleri aktif edebilecek bir arkadasimiz ya da yaptirabilecegim bir yer var midir?
Gelirsem mutlaka ararim. Telefon numaranizi gonderebilir misiniz ozelden?Güngören e yolunuz düşerse yardımcı olurum hocam.