Alarm takmak harici çözümü yok hocam.Arkadaşlar şimdi bu korna sesini kısamıyormuyuz ? okudum iletileri ama kurz ile normal arasında fark yok denilmiş ? farklı bir yol varmıdır ?
Alarm takmak harici çözümü yok hocam.Arkadaşlar şimdi bu korna sesini kısamıyormuyuz ? okudum iletileri ama kurz ile normal arasında fark yok denilmiş ? farklı bir yol varmıdır ?
Kodların birinde entregen gibi birşey yazıyor hocam. Onu not active yapın.selam. a. ben ben bu kodlamaları golf için yaptım, açılırken ses istemiyorum ama kapanırken bir kere çalıyordu. şimdi tiguanda bu olayı yapamadım. arkadaşlar bununla ilgili kodlamayı da vermiş ama 17. versiyon kablo farklı olduğu için sıraları aynı değil. buna ramen aratarak buluyorum kapatıyorum ama malesef hem açarken hemde kapatırken ötüyor.
Kodlamayı doğru yapıp, media ekranından açma kapama menüsü-sesli onay ı etkinleştirirseniz çalışacaktır hocam. Aracım 2014 benimde sorunsuz çalışıyor.Ben denedım bu kodlamayı calişmadı korna 2014 arac golf
Buzzer takmadığınız sürece mümkün değil malesef.Şu alarm olunca değişen sesi alarmsız araçlarda da yapabilsek keşke. Bazen bu özellik çok işe yarasa da çoğu zaman rahatsız edici oluyor çevre için.
Bunu bende merak ediyorum gerçekten.arkadaslar ıkı defa kapatmaya basınca falan sadece korna calması olayını nasıl halledıyoruz ? bende o olmadı