B8 Passatta da bulamadık biz. Koltuk standart hafızalı değil.MSE dedi:B8 öncesi Passat'larda sadece hafızalı koltuk bulunanlarda açılabiliyor Alper hocam.Bu özellik Comfortline Passatta da yok. Menüsünde de ilgili ibare yer almıyor. Şaşırdık tabi.
B8'de çalışması lazım hocam. Araç başındayken haber verebilirseniz birlikte bakalım.alper32 dedi:B8 Passatta da bulamadık biz. Koltuk standart hafızalı değil.B8 öncesi Passat'larda sadece hafızalı koltuk bulunanlarda açılabiliyor Alper hocam.Bu özellik Comfortline Passatta da yok. Menüsünde de ilgili ibare yer almıyor. Şaşırdık tabi.
Araç menüsünde "geri viteste aynayı indir" seçeneği yok.MSE dedi:B8'de çalışması lazım hocam. Araç başındayken haber verebilirseniz birlikte bakalım.B8 Passatta da bulamadık biz. Koltuk standart hafızalı değil.B8 öncesi Passat'larda sadece hafızalı koltuk bulunanlarda açılabiliyor Alper hocam.Bu özellik Comfortline Passatta da yok. Menüsünde de ilgili ibare yer almıyor. Şaşırdık tabi.
Edit: Siz aracın menülerine mi bakıyorsunuz yoksa vag.com ile mi bakıyorsunuz hocam ?
Evet hocam Golf Comfortline'da kapalı geliyor ama Passat'da açık gelmesi gerekirdi. Ayıp etmiş Volkswagen.alper32 dedi:Araç menüsünde "geri viteste aynayı indir" seçeneği yok.B8'de çalışması lazım hocam. Araç başındayken haber verebilirseniz birlikte bakalım.B8 Passatta da bulamadık biz. Koltuk standart hafızalı değil.B8 öncesi Passat'larda sadece hafızalı koltuk bulunanlarda açılabiliyor Alper hocam.Bu özellik Comfortline Passatta da yok. Menüsünde de ilgili ibare yer almıyor. Şaşırdık tabi.
Edit: Siz aracın menülerine mi bakıyorsunuz yoksa vag.com ile mi bakıyorsunuz hocam ?
Ayna ayarı R konumundayken geri viteste inmiyor ayna.
Kodlama olmadan inmesi lazım diye düşünüyorduk?
Hocam kablo mevcutsa biraz kodlama yapalım soğumasın araçtanalper32 dedi:@MSE teşekkürler, ben sorun etmiyorum da passat sahibi arkadaş iyice soğudu aracından, özellikle Golf un koltuk ve iç ambiansına hayran. Biraz daha bastırırsam yeni A4 için ikna etmem an meselesi
Kablomuz yok. Ben @Orhan Hoca sayesinde yaptırmıştım Golf kodlamalarını.MSE dedi:Hocam kablo mevcutsa biraz kodlama yapalım soğumasın araçtan@MSE teşekkürler, ben sorun etmiyorum da passat sahibi arkadaş iyice soğudu aracından, özellikle Golf un koltuk ve iç ambiansına hayran. Biraz daha bastırırsam yeni A4 için ikna etmem an meselesi
Sürüş konfor paketi ile açık geliyor hocam.Yunus Emre dedi:Benim arabada comfortline ama acik geldi ayna ozelligi
Test başarılı geçti mi hocam...Arkadaşlar ben bu STG52 neresi bulamadım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamam hocam şükür hallettim laptopunda şarjı bitti tam zamanında yetişti [emoji4]Test başarılı geçti mi hocam...