Gerisi gelir hocamTamam hocam şükür hallettim laptopunda şarjı bitti tam zamanında yetişti
Gerisi gelir hocamTamam hocam şükür hallettim laptopunda şarjı bitti tam zamanında yetişti
İnşallah alışkanlık yapacak gibi duruyorGerisi gelir hocam [emoji6]
Sağol hocam güzel oldu değişik özellikler gelmesi golfümle aşkımız tazelendi [emoji4]:'( Hadi kolay gelsin o halde sana @erkanwrc Hocam [emoji4]
Gayet iyi anlattınız Hocam, kodlama ile açılan araçlarda malesef böyle bir sıkıntı var. Bende de mevcut bu sorun, kodlama açtığım/açılan araçlarda da mevcut.Ben bu kodlamayı yaptım forumada sordum araştırdımda ama yinede bir sonuca varamadım. Geriye taktığım zaman ayna çok az bi miktar aşağıya iniyor,yeterli olmuyor yani. Daha fazla aşağıya indirirsem orjinal konumuna döndüğünde biraz daha aşağıyı gösteriyor bu sefer. Umarım anlatabilmişimdir.
Değerli Hocam;@fcsrn Youtube da kodlama ile açılan leonlar falan var onlarda normal çalışıyor hocam. Nasıl yapsak acaba,hiç işime yaramıyor kullanamıyorum.
Hocam ben çözümü şöyle buldum. Normal pozisyonda ki ayarına göre ayarladım ama az bişey aşağı doğru ayarladım. Yani aynanın orta noktası direk arkayı değil de çok hafif yere bakıyor ama trafikte sorun yaratacak biçimde değil. Park ederken felan da aşağı iniyor ama tam değil, tam inmesi gerekenden az bi yukarı pozisyonda kalıyor, yine işime yarıyor ama tam performanslı olarak değil. Şuan için aklıma bişey gelmedi bundan başka.@fcsrn Youtube da kodlama ile açılan leonlar falan var onlarda normal çalışıyor hocam. Nasıl yapsak acaba,hiç işime yaramıyor kullanamıyorum.
Peki farklı bir soru sorayım, çinden otomatik katlanır ayna getirip taksak, bu özellik düzgün çalışır mı o zaman?@skysoblue85
Değerli Hocam;
İnce Detay denince bu konuda Kıymetli Ali Üstadımı davet edelim. @forzaGilles
Yedek parça listesinde elektrikli katlanır olmayan hafizalı ayna olarak da geçer.
Bulamadım şu an..