ikinci el ürün için ne kadarlık bir maliyet acaba@mobilman yapılma ihtimali var ama eskisi kadar kolay değil ve oldukça maliyetli. Önceki duruma göre maliyet ciddi arttı yani hayalet ekran için. Sıfır alırsanız hayalet'i o zaman sorun yok yapılıyor eskisi gibi.
immo tanıtmayı vw. resmi sistemlerinde kapattığı için olmuyor. ( ben böyle biliyorum yeni bir yöntem geliştiyse bir fikrim yok )İkinci el kadran neden tanıtalamıyor acaba? bende orta kısım renkli bir ekran düşünüyordum.
Sıfır hayalet fiyatları 20 civarlarında şuan@mobilman yapılma ihtimali var ama eskisi kadar kolay değil ve oldukça maliyetli. Önceki duruma göre maliyet ciddi arttı yani hayalet ekran için. Sıfır alırsanız hayalet'i o zaman sorun yok yapılıyor eskisi gibi.
kadran çöp olursa yeni kadran ve sıfır almak zorunda kalırım oda tahminen 10 gibi bir masraf çıkarır başımıza@mutlubey17 yazılım flashlamada su ana kadsr sorun olmadı hiç ama dediğin gibi kadran kritik tercih meselesi bisey diyemeyecegim.
O zaman vay halimize. tabi ki çalınmaya karşı bir koruma olmalı. Yoksa çalan çalan olacaktır.kadran çöp olursa yeni kadran ve sıfır almak zorunda kalırım oda tahminen 10 gibi bir masraf çıkarır başımıza
zaten bi ara fazla gündemdeydi hayalet çalınmalarıO zaman vay halimize. tabi ki çalınmaya karşı bir koruma olmalı. Yoksa çalan çalan olacaktır.
nasıl olacak ya bir çare bulmak gerekzaten bi ara fazla gündemdeydi hayalet çalınmaları