kardesim attigin resimde bile nerden ciktigi belli oluyor farkinda degilmisin ustteki deligin contasi oraya yerine tak iz bile yapmisMehaba arkadaslar, temizlik yaparken soyle bir parca elimde kaldi. Zaten dibi curumus dokununca dustu, bu nedir ? Nerde degistirebilirim ? Baglanti hortumu cikisi mi ? Sanirim bagaj ici hortum bosta kaldi.Ekli dosyayı görüntüle 23161
Ekli dosyayı görüntüle 23162
haklisin servis yuksek fiyattan dolayi insanlri kacirtiyor@turgay8268 oraya takınca olmuyor birde içeride boşa çıkan tahliye hortumu var hocam. Abi yetkili servisler uzak durulacak yerler listemde ilk üçe girer. Uzak durma hatta kaç listesine de girer. Çok yüksek fiyatlar bazen inanmak bile güç. Mesela ön fren balatasına 940 lira istedi 350 si takmak. Dedim sen yağı değiştir ben kendim yaparım. 240 tl verdim internetten balata aldım kendim garajda değiştirdim ohh mis.
Not düşüyorlar müşteri kendi yağını getirdi diye ilerde bir sıkıntı çıktığında siz motor yağını kendiniz getirmiştiniz ondan oldu diyebilirler . Onun için yağa çok takıntınız varsa yetkili serviste bakım yaptırdıktan sonra bakım periyodunun yarısında dışarda kendi yağınızla yağ ve yağ filtrenizi değiştirebilirsiniz .@latissimusdorsi öncelikle geçmiş olsun hocam servis gerçekten çok para istemiş değişime, ben de size şu yağ işini soracatım servis diyelim kabul etse değişimi aracın garantisine bir etkisi oluyormu?
Merhabalar bilmediğim için soruyorum. Benim aracında orada tıpa yada conta yok sol taraftan bagaj kapağı kısmında şiddetli yağışlarda bir miktar su doluyor bagajı kaldırınca kaportanın arasından aşağı doğru plastik aksamdan bagajın içine dökülüyor, merak ettiğim konu bu delik su olursa tahliye etsin diyemi yada oradan bir miktar su girmesi normal mi?? (Şuana kadar bagaja su girmedi kapağın içinde kalıyor)@latissimusdorsi siz çözüme ulaşmışınız ancak şunu da ekleyelim. Geri görüş kamerasi logodan olan araçlarda hortum bulunmakta.onun için ortası delik. Geri görüş olmayan araçlarda logodan su alma durumu olmadığı için içerisinde hortum yok ve ortası delik olmayan tıpa mevcut.
o boru çıkarsa su bagaj kapagına dolar değişmesi gerekiyorMerhabalar bilmediğim için soruyorum. Benim aracında orada tıpa yada conta yok sol taraftan bagaj kapağı kısmında şiddetli yağışlarda bir miktar su doluyor bagajı kaldırınca kaportanın arasından aşağı doğru plastik aksamdan bagajın içine dökülüyor, merak ettiğim konu bu delik su olursa tahliye etsin diyemi yada oradan bir miktar su girmesi normal mi?? (Şuana kadar bagaja su girmedi kapağın içinde kalıyor)
Bugun boruyu değiştim arka kaplamanın sokulmesı gerekiyor boru serviste 146tl değişmezse bagaj kapısının içi zamanla çürüyebilir rezistan güç kaynagı silecek motoru bozulabilir boru sıyah yapmışlar sanırım çok fazla sıkıntı çıkmışMerhabalar bilmediğim için soruyorum. Benim aracında orada tıpa yada conta yok sol taraftan bagaj kapağı kısmında şiddetli yağışlarda bir miktar su doluyor bagajı kaldırınca kaportanın arasından aşağı doğru plastik aksamdan bagajın içine dökülüyor, merak ettiğim konu bu delik su olursa tahliye etsin diyemi yada oradan bir miktar su girmesi normal mi?? (Şuana kadar bagaja su girmedi kapağın içinde kalıyor)
vw ambleminden geliyor üste yazdım resimde dikkatlı bakarsan boru bu amblemin içine gidiyor .. yagmurda yıkamada bu amblem su alıyor o boruda suyu içeri drane ediyor..o boru değişmeden su problemi düzelmezHocam aracımda bagaj kapağı her yıkamada su alıyor su tahliye hortumu alttan ucu gözükmüyor bagaj kapağına su nereden geliyordur