Yaparsınız hocam İstanbul gönüllülerimiz yardımcı olurlar @yusuf@EMRAH ATTSBunu halonen MidlinePlus ıma yaptırabilir miyim. Bana kim yardımcı olabilir kablom da yok, hiçbir şeyim yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler@MSE ve@EMRAH ATTS nazik yardım teklifin için. Ben Ayazağa Kampüsteyim bu durumda@yusuf uygun olur ise onunla buluşup tanışıp yapmaya çalışalım. Sizlerin de Maslak tarafına yolunuz düşerse beklerim. Selamlar.Yaparsınız hocam İstanbul gönüllülerimiz yardımcı olurlar [emoji4]@yusuf@EMRAH ATTS
Fabrikasyon montaj olduğu için onlara gerek yok Hocam. @Yunus Emre Hocamızın aracında fabrika çıkışı led stop var sadece 27 için yaptığımda sorunsuz çalıştı. Sizde sadece 27 için olanı yapınca çalışması lazım. Yaptıktan sonra denediniz mi?@fcsrn hocam ilk kisimda ki kodlari yaptim ikinci kisimda 23sl ve 24sl kanallari varya onlari da brake light mi yapayim. Bende kanal ismi 23sl hlc10 ama
Bugün ailecek belgrad civarına geldik. Sizin oralardan geçmişiz hafta sonu hallederiz her türlü...
Siz de mi Alper HOcam? =)@yusuf un desteğiyle sistem harekete geçmiştir. Ben de bir kablo siparişi verdim, heyecanla beklemeye başladım.
Teşekkürler. @EMRAH ATTS, @MSE.