Vizede geçmeyen nedir? Arka stopların frene basıldığında komple fren lambası olarak yanmasımı? yoksa başka bir kodlama mı? Örn. Sinyallerin çakarlı yanması vs. ( sadece bu kodlama ile kalmadığınızı ve araca başka kodlamalar da yaptığınızı var sayıyorum, herkes gibi [emoji2] )Nasıl geri getireceğiz vizede geçmedi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vizede geçmeyen nedir? Arka stopların frene basıldığında komple fren lambası olarak yanmasımı? yoksa başka bir kodlama mı? Örn. Sinyallerin çakarlı yanması vs. ( sadece bu kodlama ile kalmadığınızı ve araca başka kodlamalar da yaptığınızı var sayıyorum, herkes gibi [emoji2] )
Sent from my SM-G960U1 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Denediniz mi hocam, benim uygulama şansım olmadı.Sanırım Golf 7.5 da ya çalışmıyor yada kodlaması farklı
Benim burdada kusur olarak görülmedi,pek anlıyan birileri olduğunu zannetmiyorumBugün muayeneye giderken kapatmayı unuttum ancak bu kodlamadan kaynaklı hafif kusur bile işlenmedi.
Kodlama farklıdır hocam.Sanırım Golf 7.5 da ya çalışmıyor yada kodlaması farklı
Bu haftasonu bende muayeneye gidecem. Frenlemede benim de iç stoplar yanıyor.Başka dikkat çekecek bir uygulama yok. Bakalım benim aracı muayene eden ne diyecek bu durumaBenim burdada kusur olarak görülmedi,pek anlıyan birileri olduğunu zannetmiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabede bu kodlama var. Başka bişey yokMuayeneden bu kodlama ile geçtim ankarada. Göze batacak, şüphe uyandıracak başka kodlama yoksa dikkat edilmiyor, dikkat çekmiyor.
Sıkıntı olmadı, ışık şiddeti aynı olursa dikkat çekmiyor demekkiGüzel uygulama fakat muayene için sıkıntı Hele de benim gibi yedek almadan yapanlardansanz çok uğraştırıyor.