fcsrn
Moderatör
Rica ederim.
Şuan müsaitseniz uzaktan bağlantı ile bakalım Hocamşimdi farları açmadan sellektör yaptım yok tu ama şimdi var yav yapamamışım ) vag com yaparken farları açayım mı ? Olmamış yani
Hocam şu an müsait değilim inşallah haber edeyim size tatil dönüşüŞuan müsaitseniz uzaktan bağlantı ile bakalım Hocam
Sıkıntı yok hocam.Bunu yaptığımızda araç muayneden geçiyormu arkadaşlar
sizin selektör ile sis farları yanarken muayeneden geçti mi aracınız? ne zaman geçti benim kasımda muayene var bu şekilde gitsem mi kodlamayı kapatsam mı diye düşünüyorum.Sıkıntı yok hocam.
Sorunsuz. &:
Bende o kodlama yok ama ondan dolayı muayeneden kalacağını sanmıyorum. Amerikan park falan değil sonuçta. @fcsrn hocama soralım yine.sizin selektör ile sis farları yanarken muayeneden geçti mi aracınız? ne zaman geçti benim kasımda muayene var bu şekilde gitsem mi kodlamayı kapatsam mı diye düşünüyorum.
Geçen de var kalan da. Şans işi. Ben değil ama arkadaşım geçti. Kapatalım öyle git kalırsın dedim dinlemedi. Geçti geldi. Ama dediğim gibi şans işi.sizin selektör ile sis farları yanarken muayeneden geçti mi aracınız? ne zaman geçti benim kasımda muayene var bu şekilde gitsem mi kodlamayı kapatsam mı diye düşünüyorum.
o zaman şansımızı deneyeceğiz, yanımıza laptop alıp gideriz olmadıGeçen de var kalan da. Şans işi. Ben değil ama arkadaşım geçti. Kapatalım öyle git kalırsın dedim dinlemedi. Geçti geldi. Ama dediğim gibi şans işi.
Ben öyle yaptım.o zaman şansımızı deneyeceğiz, yanımıza laptop alıp gideriz olmadı
Önce ki sayfalara göz attınız mı?Arkadaşlar muayeneye gideceğim sellektör ile sislerin yanmasini kapatmak istiyorum. Sanırım sorun cikartirlar. Bunun default ayarlarını bulamadım sayfada bilenler yardim edebilirmi.
Teşekkürler
Sağolsun Muhammet hocam yardim etti.Önce ki sayfalara göz attınız mı?