yusufun da dediği gibi normale döner hocam. kodlama yaparken aküden yiyorsunuz.@Orhan Hoca Teşekkür ederim Orhan hocam. Forumda yeniyim mobilden giriyorum flood için kusura bakmayın. Siz rolanti konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Herhalde öyle hocam,70 km yol yaptım kodlamadan sonra şu an biraz daha çabuk düşmeye başladı. Normal gibi. Teşekkür ederim.@Fatih Tursun hocam biraz kullanın aracı normale döner. Akü zayıfladı belki ondan da olabilir.
Hocam bakmadım kaç olduğuna ama yol yaptıktan sobta normale döndü gibi.yusufun da dediği gibi normale döner hocam. kodlama yaparken aküden yiyorsunuz.
akü değeriniz kaç şu an?
Gunduz farini kapasan bile normal parklari acmadan yanmiyor americanlar normal parklarida kapatamayacagina gore senin yaptigin sekilde calisiyor hepimizinkiGündüz farlarını teypten kapattım,gündüz farı kapalıyken amerikan parkları yakamaz mıyız ? İlla park yada gündüz farı ile mi yanıyor ?
Hocam çok teşekkürler dikkat etmemişim ilk sayfaya.@Burak_53 İlk sayfa da amerikan parkların gündüzde yanması kodlaması mevcut Hocam. 2. Kısım olarak geçen kodlamayı yaptığınızda gündüzde yanar amerikanlarınız.
Bende far sensörü yok. Far anahtarı sıfırda veya farlar açık olsun farketmiyor, kapıyı açtığınız zaman yanıyor ambiyanslar(dolayısıyla amerikanlar).Hocam çok teşekkürler dikkat etmemişim ilk sayfaya.
Far anahtarını sıfıra getirirsem araç stop halindeyken kapı ambiyansı söner mi ? -denemedimde bunu-
bunu da şundan soruyorum temizlik yaparken mesela geçen fark ettim kapıyı açıyoruz haliyle, amerikanlarda yanıyor ambiyansla birlikte ve aküden kullanım yapıyor belli bir süre birde bizim temizlikler 2-3 saati bulduğundan bu kadar süre yanması sonradan sorun olur mu akü açısından. Yada tavanda ki düğmemi acaba kapıları söndürür.
Çok güçlü değil Burak hocam yüzdeyi bende hatırlamıyorum@Negatiwe Yüzde kaç açtınız hocam ben 35 yaptım diye hatırlıyorum. Kapı ambiyansına bağladım ambiyansta full de şuan.
gündüz güçsüz evet...gece daha çok belli oluyor. Bunada şükürÇok güçlü değil Burak hocam yüzdeyi bende hatırlamıyorum