Müthiş ya, işte budur :'(
Müthiş ya, işte budur :'(
Malesef hocam. Şuanki bilgilerimize göre açılamıyor.Selamlar;amerikan parklarda aynaları açabilirmiyiz?açarsak harika olur.kodunu deneyen veya aynaların hangisi olduğunu bilen varmı? şimdiden çok teşekkürler.
Mk3 Leon son kasa oluyor sanırım.Öncelikle bende mk3 leon var kodlari ayni zaten.kodlamayi kendim yapiyorum.kodlama yapan kisilerle konusup bulmak icin paylasabiliriz geri kalan kodlari.ayrica kayseride olupda kodlama yapamayan kisilere yardimci olabilirim.saygilar
Tdı değil 1.2 TSI idi araç.Mk3 son kasa evet.galiba fr degil tdi a yaptiniz.öncelikle onlarda mod olmadigi icin kapanabiliyormu bilmiyorum.kendi arabamda spor modda amerikan park yaniyor ön ve arka.aynalari bulamadim.eko kisisel ve normal modda yanmiyor bende.birde actiginiz kisinin arka amerikani actiysaniz ordaki ampulleri led ile degistirmesi gerekiyor(sinyalleri turuncu led yapmali)yoksa erime yapiyor.
Sinyallerin kanalına Ambiantelicht 3 yerine parka lambası kodlaması yapılırsa sadece parklarda yanar diye düşünüyorum. Tabi sinyalde tam sönmesi vs kodlamaları da yapılacak hep. Uzmanımızı çağıralım. @MSEAmerikan parklar farlar yanınca nasıl söndürebiliriz? Ben sadece parklar açıkken yansın istiyorum.
En son boştaki bir kanala kısa far seçilip değeri 0 yapmak lazım. Ya da amerikan parkı %30 diye ayarladığımız yeri parking light ya da daytime running yapabilirizAmerikan parklar farlar yanınca nasıl söndürebiliriz? Ben sadece parklar açıkken yansın istiyorum.