@mustafacagri ks yi başakşehirde gördüm ama dışta oynama yapmış sadeliği yok etmiş@metinkar abi maşallah güle güle kullan. Şahane olmuş. Retrofitlere devam bazen senin eski araç KS'ye denk geliyorum nette. Onu gördükçe bunun bir adım sonrasını merak etmeden duramıyorum
@Golf7654321 ekran ünite kablo seti montaj tanıtma vsvsvs 13-15b arası...@driver_can @metinkar bilmediğimden soruyorum mib 2.5 fiyatları nasıl ünite ile beraber?
@driver_can teşekkürMaşallah güle güle kullan Metin abi
@forjust1day desteğin için teşekkür ederim...Metin abi iyi günlerde kullan cok güzel olmuş
@frknyldrm eyvAllah...Maşallah, aracımız da pek doluymuş.
@Culture33 teşekkürler...maşallahhhh
@Negatiwe teşekkürler...Bunun adı evrim
@srkns
@zulalyol teşekkürler...@metinkar hayırlı olsun iyi günlerde kullan
@1661 sağolsın...Bu görüntü arabaya binme keyfini katlar.. hayırlı olsun abi..
@tgun89 teşekkürler...@metinkarSüper olmuş. Hayırlı uğurlu olsun.
@HONEY al bir çerçeve
@Omer58 sağolasın...@metinkar maşaallah hocam çok güzel olmuş
@mustafacagri tekrar teşekkürler@metinkar abi maşallah güle güle kullan. Şahane olmuş. Retrofitlere devam bazen senin eski araç KS'ye denk geliyorum nette. Onu gördükçe bunun bir adım sonrasını merak etmeden duramıyorum
@tiesay aynen hedefime tamamen ulaştım devamlı sürmek istiyor insan teşekkürler...@metinkar Abi benim en beğendiğim retrofit i yapmışsınız, navigasyonu çok kullanan birisi olarak harika görünüyor.
@mutlubey17 eyvAllah...Maşallah abim
@omurkadir teşekkür ederim...Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
@GodThread eyvAllah...Maşallah abi
@HONEY ikinci el olan ürünlerde km ayarlanmıyor üstad maalesef... hediyeyi hediye etmeyi severim ama bu hediye değil