Hediye konusu espriydi zaten[mention=11839]HONEY[/mention] ikinci el olan ürünlerde km ayarlanmıyor üstad maalesef... hediyeyi hediye etmeyi severim ama bu hediye değil[emoji847]
Km ayarlansa taciz ederdim seni
Hediye konusu espriydi zaten[mention=11839]HONEY[/mention] ikinci el olan ürünlerde km ayarlanmıyor üstad maalesef... hediyeyi hediye etmeyi severim ama bu hediye değil[emoji847]
biliyorum tabiki km yani işte düşük km kullanırsınHediye konusu espriydi zaten
Km ayarlansa taciz ederdim seni
@Golf7654321 teşekkür ederim...@metinkar Maşallah hocam hayırlı olsun yakışmış. Keşke bir navigasyon yansıtmak bu kadar pahalı olmasaydı.
kafayı koymuştum 10a kadar yolu vardı.Highline'a geçmek diğer donanımların da ücretini düşününce daha mı mantıklı duruyor.Ne dersiniz[mention=15465]Golf7654321[/mention] ekran ünite kablo seti montaj tanıtma vsvsvs 13-15b arası...
@mufayu bu artışlardan sonra benim için dsg ve cam tavanlı araç alma hayal oldu diyebilirim bu nedenyle aracımızı en dolu hale getiriyoruz... zaten bir şey kalmadı iki hafta sonra kör noktayı takıyoruz kafamda şuan sadece lastik basınç uygulaması kaldı onuda sabah verdim bakalım...kafayı koymuştum 10a kadar yolu vardı.Highline'a geçmek diğer donanımların da ücretini düşününce daha mı mantıklı duruyor.Ne dersiniz
Hayırlı olsun bu arada muhteşem.Allah kaza bela vermesin inşallah
Metin Bey instagramda vagcom center hesabını takip ediyorum uzun zamandır.6.000tl fiyat verdiler muhtemel carplay'li,bir arkadaşla birlikte yapalım dedik ama orjinal ürün fiyatıdır değil mi? tahmininiz ne yönde[mention=19510]mufayu[/mention] bu artışlardan sonra benim için dsg ve cam tavanlı araç alma hayal oldu diyebilirim bu nedenyle aracımızı en dolu hale getiriyoruz... zaten bir şey kalmadı iki hafta sonra kör noktayı takıyoruz kafamda şuan sadece lastik basınç uygulaması kaldı onuda sabah verdim bakalım...