U led Orjinal is ki öyle sanıyorum mutlaka vardır. sadece kodlama satırlarının yerleri farklı olabılır. iyice bakmanı öneririm. birde hangi kablo ile kodladığın da önemli göremiyor olabılır sürüm farkı açısından. bunlara dikkat ederek tekrar dene olmazsa kodlama programını aç kapa tekrar dene. bazen takılma yada görmeme sorunu olabılıyor kodlarken.@Ender kardesim allah kaza bela vermesin süper olmuş
2. Kodlamadaki Leuchte3SL VLB21 Dimmwert CD-3 bu kodu bulamadım bende
Leuchte3SL VRB21 Dimmwert CD-3 kodu vardı onu yaptım acaba ondanmı değişklik olmadı
VLB değil VRB vardı sorun bundanmı acaba ya ben bulamadım yada bende yok dimi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Başlarındaki sayıya bakın hocam sonrası önemli değil parantez içindekine bakın/profile/208-ender/'>@Ender kardesim allah kaza bela vermesin süper olmuş
2. Kodlamadaki Leuchte3SL VLB21 Dimmwert CD-3 bu kodu bulamadım bende
Leuchte3SL VRB21 Dimmwert CD-3 kodu vardı onu yaptım acaba ondanmı değişklik olmadı
VLB değil VRB vardı sorun bundanmı acaba ya ben bulamadım yada bende yok dimi ?
Görüntülü ve birlikte yapma şansımız olsaydı herşey daha net olurdu .Denemeye devam. hocam bıkmadan usanmadan. bu arada eski hali mevcutsa geri alın tekrar deneyinTamam hocam parantez içindeki sayı doğruydu doğru kodlama yaptım eminim ama çalışmadı
Arabaya inersen mesaj at bakalım hocamTamam hocam parantez içindeki sayı doğruydu doğru kodlama yaptım eminim ama çalışmadı [emoji4]Sent from my iPhone using Tapatalk
@ender hocam bıkmak yok yaptıgım kodlamayı eski haline alır tekrar kodlama yaparım artıkhttp://///profile/120-mse/@MSE hocam böyle yardımcı olacağınızı bildiğim için bende en sona sizi bırakıyorum kendim hatayı bulmaya çalışıp düzeltmeye çalışıyorum sizi çok yormamak için pes edince size soruyorum [emoji4]
sıkıntı yok elbette yardımcı olmaya çalışırız her zaman. istediğin zaman yardıma hazırım ben. Ama inanıyorum ki sen kendin başaracak ve bunun tadına varacaksın. Dikkatli bir şekilde yapmayı dene göreceksin hallolucaktır@ender hocam bıkmak yok yaptıgım kodlamayı eski haline alır tekrar kodlama yaparım artık@MSE hocam böyle yardımcı olacağınızı bildiğim için bende en sona sizi bırakıyorum kendim hatayı bulmaya çalışıp düzeltmeye çalışıyorum sizi çok yormamak için pes edince size soruyorum
Bendede ayni sorun var hocam. Cozemedik....Auto yok ama farları acık konuma getirdiğimde u ledler yanmıyor.
Ben bu kodları uyguladım araçta değişiklik olmadı
BU SORUNU BİLEN YOK SANIRIM ?Bendede ayni sorun var hocam. Cozemedik....
Doğrudur. Orhan Hocam. Farketmiş olmanız iyi olmuş. %100 yapıp tam karşıdan baktığınız zaman bir gariplik olduğu anlaşılıyor.Orhan Hoca dedi:büyük u ile küçük u tabi çift u ledin var ya. s=s15
hayırlı olsun.
tek u led de %100 de içe doğru toparlanmış gibi duruyor. haklısın bende %80 yapim bunu.
Hocamızın bahsettiği araç far sensörü olmayan halojen farlara sahip bir golf idi. Sonradan Çin'den alınma çift u Led takılmış bir araçtı.BU SORUNU BİLEN YOK SANIRIM ?