Bu ekonomi şartlarında sıfır araç bile satılmıyor., bayiler de satış temsilcileri uyukluyor., orta direkte araba alcak para yok., yani alındığı gün 30bin zarar ettiren araç statüsüne giren tek araç sadece golf mü.? diğer markalarda da durum aynı., Millette para yok, zor geçiniyor, olan da biriktirdiği 3 kuruşu arabaya bağlamak istemiyor.. Ülkede araç satışları son 2 senede %40-45 düşüş yaşıyor., bunu sadece golf ile değer kaybeden tek araba demek pek doğru bir yaklaşım olmayacatır..@nebraska Hiçbir arabama bir yıldan fazla binmedim ve 13 araç değiştirdim bunların yanlış hatırlamıyorsam 5 i golftü son iki aracım olan 2013 ve 2015 Highline golflerimden sonra şuan astra almayı planlıyorum, yani bir başkasının ne dediğini düşündüğünü bilemem tabi ama golf bana artık mantıklı gelmiyor bir ara ciddi ciddi 2019 Highline dsg almaya karar vermiştim ama 2015 olanını 100 e verip 189 a 2019 olanını almanın nasıl bir mantıksızlık olduğuna kanaat getirince vazgeçtim golf almaktan, ayni kasa ayni araç ayni donanım 4 yaş için 89.000 TL amortisman hiç mantıklı değil, bunu düşününce golfün nasıl değer kaybettiğini anlıyor görüyor insan, 1000 km de 2019 golf tam iki ay favorilerimde durdu ve satılmadı hemde 175.000 TL fiyatı varken, yani 189 a aldığınız araç 175 bile etmiyor sahibinden de, hatta sahibindenin şişmiş olduğunu düşünürsek 165 bile etmiyor piyasada, aldığı gün 30.000 TL zarar ettiren ve çok kıymetli olduğu sanılan başka bir araçta yoktur sanırım.
Abi astra çok yakıyor diyorlar dizeli bunuda göz ardı etmiyorsunuzdur diye düşünüyorum o yüzden megane daha mantıklı olmaz mı?@DoğanARABACI Aracımı satalı çok oldu ama kurtulmak için satmadım, alan kişi ile sonradan görüştüm ve hala teşekkür ediyor araç için, mesele şu doğan bey; ben astra da kullandım a3, golf, megane, focus, 207 de kullandım lakin 30.000 km de heryerinden ses gelen 3 yaşında aküsü bitip yolda kalan bozuk yolda teybin sesini arttırmaktan başka çare bırakmayan yegane aracım golftü, aslında suç golfte de değil adamlar 25.000 liralık araba yapıp satıyor ve alanlarda kapının önünde 21.yüzyılın eşeği niyetine aliyor, biz 200.000 lira verip aldığımız için bir cacık zannediyoruz bu aracı, yoksa üretildiği yerde çoluk cocuk araba sürmeyi öğrensin diye her evde olan bir ulaşım aracı sadece, şikayet etmemizin sebebiyle de bu zaten bu kadar para verdik nasıl olur diyoruz başka birşey yok ortada, astra j spor aracımı 227.000 km de sattığımda 50.000 civarında bir kullanımım olmustu, sanırım tecrübe edebilmek için yeterli bir kullanım sayılır, o sebeple rahatlıkla astra j alabilirim golf 7 ile kıyas ederek ve nerdeyse yarı fiyatına.